Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

LottaLotta long jacket powder

Hemma igen från Smultrongården med inte mindre än tre godingar i påsen, två planerade och ett lite halvotippat...

Chrysalis minigown i almost black
Livealot blouse i lite powder

Nu är jag som sagt tillbaka igen efter ett mysigt men mycket kallt besök på Smultrongården. Fick verkligen krypa fram med bilen på vissa ställen, blåst och snö och hala vägar. Kom fram till ett superkallt hus, eldningen hade inte slagit igenom än och jag huttrade, speciellt när jag skulle prova underklänningen *brr*. Kappan föll jag för direkt!
De hade inte hunnit packa upp torsdagens leverans utan jag fick följa med in i huset, himmel, vilken molly-fest. Påsar ÖVERALLT, små post-it lappar med namn på massor av förväntningsfulla Moilly-tjejer! Så fina saker sedan!!! Det blev faktiskt en livealot blouse som jag inte planerat. Snyggt med lite kortare plagg till jeanskjolen, så att man ser volangerna!
Många snygga Lovely knits fanns det (dark pink, wow!), men inga i 0, tyvärr...Smultrongården har även tagit in 4 continent i olika färgsättningar om du är sugen på den! Bara ringa så postar de! Det fanns även Livealot i chalk! Dessa plagg är ännu inte uppdaterade på deras hemsida!
Två klänningar som jag haft span på kändes sådär...så de stryker jag från vill-ha-listan...
Åkte därifrån och kände mig verkligen påfylld! Underbara töser som jobbar där, tack Hanna och Helena för en trevlig stund!!!!

LottaLotta framifrån

...och bakifrån..

Mycket tyg!

På knapparna är det små inristade fjärilar *såå fint*

Underbart foder!!!!

Uppknäppt!
Efter besöket hoppade jag in på Lidl, köpte lördagsgodis, har ingen lust att ge mig ut mer i snöyran, däremot skall P-O iväg och klippa sig nu, om han får tid på drop-in. Han ser ut som värsta raggaren nu, när hans hår blir bulligt på huvudet ser han tio år äldre ut...ser fram emot att få hem en nyklippt man!
Kramis








7 kommentarer:

  1. åååå så underbar jackan är!!! Kanonsnygg, bra köp!

    SvaraRadera
  2. Lollalotta sitter kjempefint på deg! Gratulerer med fine klær.
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  3. Kanonfina köp du gjort idag! Ska bli kul att se även de två andra plaggen på dig!
    Tusen tack för din lugnande kommentar!!! Jag har 2 i de tre spoilers jag har och 2 är vad jag beställt i minigowen så nu har jag helt enkelt bestämt att de passar :o) Ha en bra eftermiddag! Kram!!!

    SvaraRadera
  4. Vilka fina köp! Kappan är fantastik, sitter jättesnyggt på dig!

    SvaraRadera
  5. Men vad fin du var i nykomlingarna! Jag har INTE varit sugen på jeanskjolen innan men nu när jag ser den på dig så vet jag inte... Jag måste i alla fall prova den.

    Lotta Lottan har jag varit sugen på sen tidigare och efter att ha sett dina bilder så är jag än mer sugen. Tycker inte att fickorna vid bysten står ut eller ser konstiga ut utan hela jackan är ju superfin på dig!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Verkligen superfin på dig WOW!!! Måste säga att när man ser kläderna på modellerna tycker inte jag de kommer till sin rätt utan ser bylsiga och stora ut sen kommer de på dig och VOILA ...supersnygga och man bara vill klicka hem samma!! Blusen och underklänningklänning kanonköp oxå !!!! En fydar dag med andra ord förstår att du känner dig nöjd och så en man nyklippt min oxå det välbehövligt haha..kallar honom svampbob värsta bollen oxå uppepå som en ryssmössa haha...men nu har vi fina nyklippta karlar!!

    kramar såå kul att du känner dig bra och tillfreds igen

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails