Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Ny dag, äntligen!!!

Åh, en ny dag, äntligen! Igår var ingen rolig dag, blä! Fastkedjad mellan olika sysslor, matlagning, städning, tvätt och disk och så börjar det om igen. P-O var ute och skottade och skottade. Hade med sig barnen i omgångar. Jag tittade på reprisen av skidorna. vilka grabbar! Jag blir så rörd när människor blir glada. Jag grinade i kapp med Elofsson.

Vi hälsade på svärfar på eftermiddagen, han börjar bli gammal....

Jag ville bara att kvällen skulle gå, kände mig trött, frustrerad, omotiverad. You name it! Somnade tidigt och kände mig avsevärt mycket piggare i morse! Träningen var jobbig, men jag behövde inte avbryta även om jag stundtals vill ge upp...
Skall snart lämna barnen på förskolan och sedan har jag friskvård, det behöver jag!

Dagens outfit:
Alpaca hoodly knit jacket i chocolate (storlek 1)
Livealot blouse i lite powder (storlek 0)
Spoiler tank i chocolate (storlek 1)
Blues skirt i lite blue denim
Grovstickade strumpbyxor från H&M
Knee length socks i chalk
UGG i chocolate






Luca i nya fotbollar t-shirten
Jag skriver nog inte i kväll eftersom vi skall på bio *mysigt*
Ha en bra dag!!!
Helénakramar




8 kommentarer:

  1. superfint!
    Ikväll lägger jag upp en rolig tävling på bloggen där man kan vinna valfritt barn plagg från Paulfrank, vore kul om du ville delta!(man behöver inte ha en blogg, kanske fler av dina läsare vill vara med som inte har en blogg)

    hoppas du får en fortsatt underbar dag och kväll!
    Kramar Erica

    SvaraRadera
  2. Fin som alltid! Jag är en sån människa som inte har en egen blogg (än, vet inte hur jag kulle få ihop det!) men läser andras och din flitigt! Önskar att dina bilder hade lite mer fokus på dig så att man kunde se alla fina detaljer på kläderna bättre! Kanske be kameramannen/kvinnan zooma lite mer! Hoppas att du inte misstycker!
    MVh
    Fiona

    SvaraRadera
  3. Håller med Fiona, saknar närbilder, så man ser dig och Odd Molly kläderna bättre, idag var din outfit bara såå snygg!!!

    Kramar Eva

    SvaraRadera
  4. Vissa dagar bra håller på och håler på då är det en fröjd att få lägga sig och sen starta en ny fin dag. Jag hoppas denna dag blivit bättre och att du njutit av lite barnfri vuxentid!

    Som alltid är du superfin och det är jätteroligt och inspirernde att få se dina barn med!

    SvaraRadera
  5. Dina vårfavoriter är verkligen också mina. Skulle jag välja ett plagg skulle det vara livaloten i powder, supersnygg! Kram Lotten

    SvaraRadera
  6. Tjejer: Tyvärr har jag ingen som tar korten utan jag använder zoom och självutlösare...zoomar jag mer försvinner helkroppsbilden...men man kan alltid klicka på bilderna och då tycker jag man ser rätt bra i alla fall...
    Tack för komplimanger :) *kramar*

    SvaraRadera
  7. Hoppas ni hade mysig kväll är ni värda!! Och dagens wow superfin blusen lovely!!

    kram och hoppas nya dagen va bättre än gårdagen men man kan ju aldrig bestämma det men man får ibland göra den bra av små medel men ni har vuxentid kan inte bli dålig hihi..

    SvaraRadera
  8. Mmm snyggt, gillar lager på lager känslan som du verkligen fått till här och så fina färger ihop!! Gillar du Bluesen? Jag väntar på att min ska anlända och är milt sagt spänd på den.
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails