Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Molly-torka

God morgon :)

Det blev inget inlägg igår. Jag kände mig inte hundra överhuvudtaget. Hade sprängande huvudvärk hela dagen. Det var väldigt tight i schemat på jobbet, sprang från det ena till det andra. Var hemma på rasten och tog rätt på tvätt, städade och fixade. Ute på eftermiddagen i pulkabacken i full storm, det var ingen bättring för mitt huvud, tyvärr! Kände mig sliten när jag slutade och var inte alls sugen på att åka in till stan på glashala vägar. Dessutom hade det blivit ett missförstånd mellan William och mig, han hade följt med Karl hem fastän jag sagt nej. Jag ville verkligen inte bege mig ut en gång till. Nu har Karl helt underbara föräldrar som redan lovat William att skjutsa hem honom så det ordnade sig.

Det var trafikkaos på motorvägen och Tilde fick vänta en stund på mig innan jag var framme. Tillbaka ut till Lundby för att hämta småttingarna. Jag blev varm i hjärtat på en gång när jag kom innanför dörren. Leon hade på sig en topp med paljetter och jag kunde inte låta bli att fråga "vad har du på dig Leon?". Vi leker Michael Jackson. Såå söta! De tittar på honom på internet och så sjunger och dansar barnen, men hur gulligt är det inte? När vi kom hem satte vi på en samlings-cd med honom. "Mamma, vet du, han dödde". Mmmmm...vad de lär sig!

Det blev en salig blandning till middag, toast, foccacia, spaghetti med köttfärs, pizzaslice, vegetarisk lasagne, bacon. Rester med andra ord :). När P-O kom hem skottade han och gjorde fint på vår trädgårdsgång, jag höll på med förberedelser och dammsög sedan källaren, blä! Stängde av datorn tidigt och slökollade lite på tv med Tilde. Sövde Luca och tvillingarna somnade framför en film.

Visst är det lite Molly-torka nu! Jag vill verkligen att det skall komma lite fina nyheter nu. Behöver pigga upp mig känner jag! Skulle vilja ha någon ny kofta, vore bättre att det kom nu än tunna sommarlinnen kan jag tycka men å andra sidan har jag inte hand om den biten hos Odd Molly...men som kund!

Har tränat på morgonen, gjort i ordning Luca och tagit rätt på tvätt. Strax skall vi åka, har ett berg av återvinning och scanningpåsar att bära på, idag är det veckohandling som gäller när jag hämtat William och Tilde.

Dagens outfit:
Alpaca hoodly knit jacket i chocolate (storlek 1)
Glazing frill tank i chalk (storlek 0)
Jeanskjol från Gina Tricot
Grovstickade strumpbyxor i beige från H&M
Stövlar från In Wear




Varje gång jag tar fram kameran vill Luca vara med och så säger han "kan du klappa mig?"
Jag älskar att pussas och kramas och gosar ständigt med barnen, t o m William tycker att det är okej att jag pussar honom inför kompisar (undrar hur länge till jag får det?)


Ha en underbar dag!
Helénakramar





5 kommentarer:

  1. Hoppas du får en bra dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Fin som alltid!!! Den där "glanzing frill tank" är jag ute efter VILL HA!!!, såå fin och koftan med verkligen hare nog blitt biten ordentligt hihi..!!!
    Gud så gulligt älskar när små killar sätter på sig nåt lite mera av det feminina hållet lika med tjejer fast omvänt, härligt!! De snappar upp fort vad som händer i verklighetens tuffa värld m m barn är för härliga vad de förgyller våra liv!!!
    Ha en kanondag och hoppas nu på bättre väder ej mera snö som kaosar till det överallt!!
    Hoppas du ej får någe mera huvudvärk!!

    Kramar Tina

    SvaraRadera
  3. REjäl mollytorka här! Så less och trött och vill ha vår innan jag kan glädjas åt de vackra plagg som kommer......
    ha d!
    KRam

    SvaraRadera
  4. Vad fint. Kofta älskar jag. Så fin! Hoppas att du haft en bra dag. KRAM

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails