Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Världens bästa Ingrid!!!

Fick precis ett samtal från de stora barnens extramormor/farmor Ingrid. Hon frågade om hon fick låna barnen. Hur glad blir man inte? Det är precis så jag vill ha det, jag vill inte be andra om att ha hand om våra barn utan jag önskar att de vill träffa våra barn. Jag ber också om barnvaktshjälp när det kniper, men jag får alltid lite dåligt samvete, som att de skulle vilja säga nej men inte ids. Kanske bara en farhåga hos mig, men något ligger det väl i det eftersom en del i våra släkter aldrig uttrycker en önskan om att vara med våra barn.

Nu kom vi fram till att den här helgen inte passar eftersom vi redan är uppbokade. Däremot nästa gång barnen kommer till mig. Det är sportlovsveckan och jag slutar tidigt på fredagen. Hämtar de stora, pussar lite extra på dem och åker sedan upp med dem till Ingrid. På kvällen skall jag nämligen på tjejfest hos Anna, med mat och utgång. Har haft lite dåligt samvete gentemot P-O, vi försöker att göra "egna" saker när vi inte har våra egna stora barn. Om det kniper så ställer självklart P-O upp på mig när det gäller barnen och tvärtom. Men om vi får önska....

Nu var det Annas barnlediga helg och därför blev festen då. Ingrid ville gärna behålla William och Tilde till på söndag, var tvungen att reka med framförallt Tilde först, så att det var okej, hon vill gärna vara med sina kompisar och brukar tycka att en natt är okej, men nu sade hon att det gick bra att sova två nätter!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Igår hade jag en riktigt bra dag! Det bara flöt på på jobbet, barnen var urduktiga, trots begränsningar i personalstyrkan så löste~sig allt jättesmidigt. Samtalet med chefen gick riktigt bra (och då menar jag att jag kände mig glad och stärkt när jag gick därifrån). Hämtade upp alla barnen och hann packa upp skridskor, utflyktsväskor, förskolesaker. På med tvätt och in med pizzor i ugnen. Efter en kaotisk halvtimme var vi redo att åka till konserten. Hade ursvårt att hitta parkering, men till slut så. Med andan i halsen kom vi in, hängde av oss och fick slå oss ner. DÅ njöt jag. Alltid lika glad när saker och ting ordnar sig FÖRE så att man kan njuta EFTER. Konserten var bra, barnen var lite trötta men lyssnade och tittade hela tiden.

Nassim Al Fakir var ett riktigt charmtroll. P-O smet en minut före konsertens slut, hämtade ut våra jackor. Sedan hämatde han bilen och vi väntade inne i värmen en stund. När vi kom hem vara alla vakna, men faktiskt sov alla tre små före klockan 20:30. De stora tittade på film i källaren och jag satt i sängen, njöt av ett glas vitt och lite chips.

Tvärslocknade!

Lite trist är det att somna ifrån en fredagskväll, men jag antar att jag behövde det...

Nu på morgonen har jag grejat en del, gjort barnen i ordning, tränat, varit iväg med sopor, diskat och tvättat. Vi skall äta tidig lunch och sedan åka till Mullhyttan för att kolla på ångbastu. När vi kommer hem måste jag packa till i kväll. Det skall bli såå skönt att bara få koppla av i kväll, inte tänka på mat, städning eller tvätt. Bara jäsa i soffan och se på Melodifestivalen.
Vad har du för planer idag?

Dagens outfit:
Alpaca mix long cardigan i powder (storlek 0)
Allover printed cottonpoly tank (storlek o)
Kjol från Gina Tricot
Stövlar från InWear





KRAM!!!




2 kommentarer:

  1. Godmorgon!
    Såg att Deepfling släppt OCH sålt slut på jeanskjolen redan. Då kanske det inte är så långt kvar här :D
    Trevlig helg!
    - jenny

    SvaraRadera
  2. Jenny: Oj, där ser man! Tur att jag bokat en på min lokala butik, åh vad jag längtar efter den!!!Kramis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails