Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Premiär!

God morgon sunshine :)


Jag har fått en uppenbarelse. Jag trodde att vi bodde i det där avlånga landet som heter Sverige. Som jag misstog mig, inte Sverige, utan Sibirien! Nu förstår jag varför jag ständigt fryser om händerna och varför mannen spenderar mer tid med snöskyffeln än med mig. Såå dum jag har varit!


Idag är det premiär för Chrysalis Minigown (måste vara det knepigaste namnen av dem alla). Hmmm, vad skall jag säga...den är vacker och skön (len!). Men, det är ett helt annat "material" än de andra underplaggen jag har. Trots att de alla består av 100 % siden. Den här är väääldigt följsam, dvs den smiter åt runt varenda utbuktning på kroppen. Inte förrän jag tittat på bilderna såg jag att den böljat in lite här och var, speciellt baktill, såg ut som att den typ fastnat i brallorna efter att man varit på toaletten. Knepigt...Kanske man skall ha blanka strumpbyxor under för att den inte skall haka fast någonstans? Det kommer faktiskt bara bli ett enda plagg ur denna serie tror jag. Jag vill att plaggen skall vara både vackra och bekväma!


Dagens outfit:

Alpaca mix long cardigan i powder (storlek 0)

Chrysalis minigown i almost black (storlek 1)

Jeansleggings i beige färg från Gina Tricot

Jacquard sleevewarmers i almost black som benvärmare

Träskoboots från Calou




Samma färg på meshtyget som på alpacan...



Fastän jag ansträngt mig så att den inte skall bölja in gör den det lite grann...


Vilken bra Melodifestival det var igår! Jag tyckte om båda låtarna som gick vidare, men även Alcazar och tjejgruppen med fjantigaste namnet ever var bra. Pojken med de blå ögonen (och gräsliga blå skjortan) var också bra. Hur kan man år efter år placera alla bra artister/låtar i Göteborgs-uttagningen? Jag menar, de två första deltävlingarna var ju kassa! Tycker jag.

Igår bokade vi biljetter till bio. P-O och jag skall gå ut och äta något lätt och sedan gå på Shutter Island. Pappa och Berith skall vara barnvakt *snällt*. Ser fram emot lite egentid med
P-O!
Luca i nya t-shirten med massor av Cowboy-Harry på! Byxorna också från me&i.

Li i nya kanin t-shirten och frottékjolen, båda från me&i


Leon har coola griströjan på sig (me&i, såklart ;))

..och bakifrån!


Idag skall vi till Fjugesta och hälsa på farfar! Ikväll skall P-O på yoga...

Undrar vad barnen och jag skall hitta på?
Helénakramar













7 kommentarer:

  1. Synd att vi inte bor närmare för annars så hade ni kunnat komma till oss och fika =))
    Snö, vill jag inte ha något mera..... Vi har en uppfart på 35 m som vi handskottar och nu är det dags att skicka ut gubben och skotta så vi tar oss ut... Där snön har packat sig och ligger orörd har vi över 1 m.... Så nu vill vi ha varmare och framför allt att det skall sluta blåsa så man kan vara ute.... -15 nu men med blåster -25 minst!!!
    Härliga barnbilder....
    Ha en underbar dag!!!

    Kram Madde

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är den lite speciell gownen, köpte en likadan i fredags, fick gå upp en strl, vad små de var i bystpartiet! Fast jag gillar att den var lite matt, det gör att den ser mer ut som en klänning än underkläder tycker jag. Jag kommer att använda denna som en klänning, med tex en lovelyknit över.

    SvaraRadera
  3. Vilka underbara barn! Riktiga små modeller.

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  4. Madde: åh, det hade varit urmysigt...Hur långt bort bor du? ;)

    Filippa: Så tänkte jag med! Kanske glansiga leggings och höga stövlar, en liten bolero eller Lovely knit i almost black :). Det är inte "underklädeskänsla" på den som du säger...

    Anonym: Åh, tack!!!

    SvaraRadera
  5. Jag bor i Söderhamn ca 8 mil norr om Gävle så det är en liten bit.....
    Men har du vägarna förbi så bjuder jag gärna på fika.....

    VÄLKOMMEN!!!

    SvaraRadera
  6. Ja, Sibirien var ordet. Vi kom hem efter en veckas semesterresa igår (kul dag att åka hem på...) Snälla grannar har skottat, men ändå... Vi vet vad vi ska göra idag! Går ju knappt att hitta huset, staketet sticker knappt upp i snön. Vad är detta??!! Hann med att se melodifestivalen när vi kommit hem igår. Tjejerna som gick till Globen är elever på den musikutbildningen som jag jobbar på så det var lite extra kul att de skrällde och gick vidare direkt. Så nu hr vi haft elever i final både i dansbandskampen och melodifestivalen. Jag gillade också killen med de blå ögonen och rocktjejerna var duktiga tycker jag!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Fina kläder du har shoppat!
    Söta cowboy tröjan är på väg hem till lillkillen här också.
    Har precis hittat till din blogg men har fastnat! Så otroligt många fina bilder och du klär så otroligt bra i Odd Mollys kläder.

    Kramar
    Linda

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails