Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Välkommen Antidote!







Hej igen :)
Nu är jag tillbaka igen! Har varit på Heaven och köpt Antidote frill tank. Tänker att den skall passa till båda dessa ovan, det är samma
"grisrosa" färg, dels på bandet som man knyter med när det gäller Wrap:en och dels knytbandet och "slaget" på 4 continent...
Jag vill ju väldigt gärna ha underklänningen i dark powder, men hitintills har jag inte hittat någon butik som skall ta in den...då är jag i alla fall inte "satt på pottkanten" utan kan använda detta linne till. Fint som det är också skulle jag tro!
Åkte till Maxi och köpte tråkigheter som tvättmedel, Vanis och massor av toappper/hushållspapper. Åkte förbi Lidl också, de har väldigt bra chicken nuggets där och det är bra att ha i frysen dagar då man INTE orkar laga mat.
Vad har du för dig en lördag som denna?
Vi har precis ätit baguettelunch *mums*
Kram på dig!

4 kommentarer:

  1. Kommer nog bli toppenfint och så enbart linnet med jeansleggings under kanont!!! jadu vad gör jag har precis varit och hämtat fonda dressen helt superfin!!! Sen var vi till ÖB köpte diskmedel sköjmedel div annat, hem fixa luchen nu hamna jag här ska städa men men!! Mannen och sonen for till örebro bauhaus handla el,tak till nya badrummet som ÄNTLIGEN ska få golv och väggar men el måste dit först hur skönt som helst att det händer nåt där!!! Ha en underbart fortsatt lördagdag/kväll mumsa gott och simma lugnt för det ska jag göra!!!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Vilket bra förslag. Jag är på jakt efter något till min wrap. Kan du inte visa när du har det på dig, så jag får se hur det ser ut.
    Trevlig helg!
    /Helén

    SvaraRadera
  3. Aaa de är söta! Köpte först ett i dark lilac men lämnade faktiskt tillbaka det...sparade slantarna till mina riktiga godbitar på önskelistan. Idag är oxå en lugn dag efter stormen igår...den röda tenfolden hann ta slut på nätet medans jag var iväg igår, blev hyperstressad men fick tag på en idag på NK, så idag pustar jag ut.....=)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails