Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Härmapa :)

God morgon :)

Då var den snart här igen, den efterlängtade helgen! Jag är mest glad för att jag överlevde veckan, att jag slapp vabba eller vara sjukskriven. Självklart går alltid familjen först men samtidigt slits man itu av det dåliga samvetet när man sätter sina kollegor på pottkanten. Jag är oerhört stolt över William, att han klarade att vara hemma själv utan problem, han är stor nu min kille!

Jag mår mycket bättre idag! Så mycket bättre att jag vågade träna på morgonen. Hade samma motstånd som jag brukar, var inställd på att avbryta passet efter halva tiden. Men det var verkligen inga problem. Jag trodde före passet att jag skulle vara utmattad.

Ibland undrar jag om jag har en stark kropp? Då menar jag inte fylld av muskler utan rent försvarsmässigt. Jag är nästan aldrig sjuk. Sedan jag började på Lundbyskolan har jag varit sjuk två gånger, båda gångerna på grund av magsjuka. Hade inte en enda sjukfrånvaro-dag på hela högstadie eller gymnasietiden. När jag jobbade på Mc Donald´s fick jag avbryta ett pass en gång på grund av magkatarr. Jag är verkligen tacksam för att jag fått vara frisk fysiskt! Mentalt och själsligt är väl en annan femma, men jag vill gärna glädjas åt allt som är bra och vara tacksam för det!

Om en stund skall jag skjutsa William och Tilde till skolan, innan dess skall vi åka förbi återvinningen med massor av skräp, igen! Lämna de små och sedan jobba till halv fem. Skall försöka ringa Heaven idag, om om om kjolen kommit tänkte jag hämta den efter jobbet, eller kanske jag hinner på lunchen t o m?

Ser fram emot fredagsmyyyys!

Dagens outfit:
Native shirt i chalk (storlek 0)
Spoiler underdress i royal (storlek 1)
Jeansleggings från Gina Tricot
Jacquard longsocks i dark blue
Swedish Hasbeens i bordeaux

Jag har haft den här outfit:en i huvudet sedan jag såg de fina bilderna i Fitts&Companys blogg i höstas. Stövlarna med just de här sockarna :) Nu är det mitt. Jag är en riktig copycat ;)

Humanityband i teal och magenta

Ha en underbar fredag!!!
Kramis




6 kommentarer:

  1. Skönt du mår bättre och wow vad fin du är kanon outfit!!

    Hoppas på kjolen och ha en supermysfredag/helg och spännande imorgon oxå!! Själv ska jag jobba helg och mår pest magkatarr ja du vet och lite sådär halvnedstämd men bita i och köra på så går väl det oxå!!

    Take care of you och må bäst!! (och lite uppdatering vad som sker i garderboen oxå)

    kramar

    SvaraRadera
  2. Du er kjempefin som vanlig! Håper du holder deg frisk nå, så du får trent som du er så glad i. Ønsker deg en kjempefin helg med hele din store familie.
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  3. Fin du är idag...stövlarna är pricken över i:t...
    Har du får hemm kjolen? Ska bli spännande och se bild ...Hoppas att min dimper ner på fredag..

    HA EN GO FREDAGKVÄLL!

    Kram MiA

    SvaraRadera
  4. HEM ska det givetvis va ;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails