Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Wieeeee, nu kom allt fint!

Idag har det hänt grejer, både i min värld och i molly-världen! Min mamma sms:ade mig på förmiddagen, frågade om vi ville komma över på kaffe och mackor (det är hennes födelsedag idag). P-O och jag fattade ett snabbt beslut, ja! Hon tog första steget (och det var nog tillräckligt svårt för henne) så då skulle jag inte vara tyken. Sms:ade tillbaka och sedan blev det till att rodda om en del.

Kompade en halvtimme i samband med min rast och hann veckohandla. Hem och packa upp, tillbaka till jobbet. Massor av kommentarer till mitt förra blogginlägg. Jag vill bara att ni skall veta att jag uppskattar all omtanke och tid ni lägger ner på att kommentera!

Fortsatte jobba. Styrde upp med William och Tilde att de skulle gå till mormor direkt från fritids. Hämtade de små på förskolan, tillbaka för att hämta P-O. Till mamma. Konstigt, vi sade liksom ingenting om det som hänt. Lite stelt var det, men helt okej. Återstår att se när vi ses nästa gång! Fick mackor och glass. Det fick faktiskt bli kvällens middag. Har varit hemma en liten stund nu, packat upp oh satt på en tvätt. Förberett morgondagen för de stora.

Kikar runt lite bland butikerna som släppt vårnyheter omgång tre. Smultrongården har äntligen fått hem LottaLotta long jacket och den svarta underklänningen. På lördag skall jag åka dit och prova *längtar*. Väntar på att Heaven skall ringa om jeanskjolen också, annars hör jag nog av mig till dem imorgon!

Hade fått två avier i brevlådan. P-O hämtar upp dem på vägen hem från yogan, dels var det Nova Star-kläderna och dels mina sommarskor från Swedish Hasbeens, *roligt*. Såg att den röda Grandmas coat var slut i 0 på Ajabaja...vill gärna ha den, men den får ändå vänta till senare så då får jag väl antingen starta jakt på den eller välja en annan färg. Kan tänka mig nästan alla, såå fina!

Har du klickat idag?

Snart min??????
God kväll!!!!
Heléna

8 kommentarer:

  1. Skönt att det gick bra att träffa din mamma! Jag har precis varit och köpt jeanskjolen, vad glad jag är att jag fick tag på en!! Två koftor blev det oxå! Provade Lottalotta jackmodellen, va stor den var! Där får man gå ner en storlek!!

    Kram!!

    SvaraRadera
  2. Vad bra att din mamma ringde,och att ni träffades...
    Jag har inte klickat något ännu...
    Men det blir en Lotta lotta coat..
    i röd..
    Kram

    SvaraRadera
  3. Håller tummarna för din mamma och dig nu,,,,,,

    Kram Madde

    SvaraRadera
  4. Lottalotta är bara för vacker! Måste testa den live och se om den är lika vacker "live".

    Skönt att din mamma tog kontakt igen, hoppas det positiva håller i sig!

    SvaraRadera
  5. Kul med din mamma och lycka till!! Kul med alla kläder!! håller tummarna på lördag att det blir shopping av!!

    Ändå en bra dag trots allt!!!

    kramar

    SvaraRadera
  6. Pokergirl & Tina: Tack för att ni bryr er om!!!!Kramis

    SvaraRadera
  7. Skönt att det gått bra. Ja, ett klick har det blivit.. :)

    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails