Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Vilken pärs!

Det blir inte alltid som man tänkt sig, eller hur! Igår när vi skulle åka iväg till fritids och jobb så kräktes William. Som tur var hann han till toaletten! Han börjar bli stor nu för han sade självmant att "jag kan vara själv hemma". Jag kände att det var ett alternativ, dels slutade jag tidigt och kunde åka hem på min lunchrast. Ringde honom ungefär en gång i timmen. Såå duktig min store kille! Tilde fick tokspel för det hela innebar att varken Carl eller Wilma kunde komma med hem. Tilde kunde verkligen inte förstå kopplingen och att man INTE tar hem kompisar när det finns misstänkt magsjuka i familjen. Hon och jag blev så osams, hon grinade och jag var skogstokig rent ut sagt. När jag hade lugnat ner mig vid halv elva ringde jag till henne på skolan och vi pratade en stund.

Jag mådde inte heller bra, hade magknip och illamående som kom och gick. Samma som
P-O haft i fyra dagar, utan att det "bryter ut". Hämtade Tilde och småttingarna, kom hem och gick och lade mig och somnade!!! Märkte inte av barnen överhuvudtaget. Leon sov när jag vaknade kvart i fyra. Kände mig piggare och gjorde middag, tacos. William hade fått behålla lunchen och åt middag med oss. Han kände sig mycket bättre. Jag blev dålig igen, började frysa och lade mig med varm kofta och fleecefilt. P-O ställde in sin träning. Sedan låg jag hela kvällen, ont i magen, kroppen, frös, mådde illa. Visst inte då hur jag skulle göra idag, måste säga att jag är långt ifrån hundra, men jag mår avsevärt bättre!

Idag har vi vinterdag på jobbet, redan kort om folk så man har ju inte hjärta att stanna hemma. Dessutom en superviktig APT ikväll. Håller tummarna att jag orkar med dagen. I värsta fall får jag väl gå hem.

Nu på morgonen har jag förökt komma i kapp allt jag missade igår, tvätt, disk, plock, förberedelser, matsäck. Hoppade självklart över träningen!

Dagens outfit:
Lovely knit i cherry (storlek 1)
Alchemistry blouse i rouge (storlek 1)
Vitt baslinne från Gina Tricot
Kjol från Esprit
Grovstickade strumpbyxor från H&M
Knee length socks i chalk
UGG i chocolate




Li har nya me&i-kläder, svart svettisjacka, kronor-tunika och kurbits-strumpbyxor...
Ha en bra dag och håll tummarna för mig!!!
Helénakramar




13 kommentarer:

  1. Det låter ju ganska mycket som att både du och din man har magsjuka, eftersom ni jobbar med barn förstår jag inte varför ni inte stannar hemma? det smittar ju extremt, jag hade blivit jättesur om de gjort så på dotterns förskola faktiskt.

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas du klarar dig hela dagen. Tvätta händerna så smittar du ingen :-)

    Både du och lilla Li är superfina idag!!

    SvaraRadera
  3. Usch och fy! Låter som vinterkräksjukan faktiskt.... Hoppas ni snabbt mår bättre! Kramar

    SvaraRadera
  4. Jag håller faktiskt med Anonym, speciellt när det finns en 48-timmars "regel" om att stanna hemma.

    Hoppas alla blir bättre snart och att ni slipper eländet.

    SvaraRadera
  5. men sagas mamma;hur tänker du nu?smittan är faktiskt även luftburen,så enbart handtvätt hjäper inte jag skulle bli sur om mina fröknar resonerade så,hoppas att william har 48 tim karens iallafall..men krya på er!

    SvaraRadera
  6. Vill inte gå i polemik om smittor. Men jag har sju barn och vi smittar aldrig varandra här hemma. Men då har den sjuke egen toalett och vi tvättar alla handtag, knoppar osv under pågående sjukdomsutbrott samt sträng handhygien. Det är mitt sätt att slippa ha en hel familj sjuk här hemma *tipeslitipsar*

    Man det var inte därför jag tog mig hit igen utan SKRUTTERUTTAN måste bara säga några ord om Lis fina kläder idag. Det var kläder jag valde bort till min 3-åring från meandi men nu när jag ser din lilla ångrar jag ju mig. Så fint med det svarta. Gulligt och flickigt.

    SvaraRadera
  7. Så fin du er! Du er kjempeflink til å finne fine kombinasjoner.
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  8. William är den enda som kräkts, han är hemma i 48 timmar. Varken min man eller jag har varit dåliga i magen eller kräkts. Hur skall man kunna veta om det är magsjuka då? Jag har ont i magen titt som tätt och är INTE hemma för det, min magkatarr yttrar sig tyvärr i illamående...

    Sagas mamma, Ingrid: Tack!

    SvaraRadera
  9. Vännen du har säkert magkatarr för jag blir precis lika dan skulle det vara kräk så yttrar den sig i kraftiga kräkningar eller åt 2a hållet och har man haft någon av dessa symptom ja då gäller 48 timmars reglen!!! Kräktes en gång på jobbet magsjuka gick, åkte hem sov vakna käka som en häst...det va magkatarr hade knaprtat vitpepparkorn som magen ej klara av blev för stark för den och då kräktes jag tillslut men man känner ju själv oxå om man ha magsjuka el magkatarr. Min magkatarr yttrar sig precis nästan som din mår illa och allmännt dålig!!
    Hoppas den ger sig snart har du provat omemparzol dunder för magen finns receptfritt på apotekeket!!
    Du är superfin idag !!!

    SvaraRadera
  10. Usch ingen hit med magsjuka och det låter ju onekligen som du fått en släng av det. Hoppas ni alla mår bättre snart!
    Vad fin du är idag trots att du inte mår riktigt bra. Jättefin kombo med Lovelyn och Duvetblusen, så läckra färger!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  11. fast kan det verkligen vara magsjuka om man varken kräks eller är dålig i magen??
    låter ju konstigt.
    jag har ocå magkatarr och då mår man ju illa till tusen. hoppas ni övriga klarar er ifrån magsjukan. konstigt att alla som har en motsatt åsikt alltid ska vara anonyma, stå för det ni skriver!!!
    kram till dig!

    SvaraRadera
  12. Jag har också magkatarr som är fasligt vidrig i perioder. Mår också illa och känner mig allmänt olustig, ömmande och beröringskänslig över magen då.
    Krya på dig!
    Kram!!

    SvaraRadera
  13. Låter som min magkatarr det där.. Hoppas du mår bättre nu.

    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails