Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Fyra nyanser av grått...

Hej där!

Allt väl? Jag är lite putt....lite grann. Jag var liksom inte alltför uppåt igår, naturligtvis pajade tvättmaskinen. Vi hade bott i huset i en månad när tvättmaskinen pajade så att vi åkte på att köpa en ny, inte roligt. Den som pajade igår var alltså drygt fyra år gammal. Suck. Å andra sidan tvättar vi väl inte som "vanliga" familjer. Minst 18-20 maskiner i veckan, så jag kanske inte skall klaga. Som tur var har vi kontakter och kan köpa en tvättmaskin via en bekant. Han tar med sig den efter jobbet sent i kväll.

Hoppas på att P-O hinner installera den imorgon innan han tränar, jag ser redan tvättberget framför mig, suck... Jag är i alla fall glad att vi slipper åka ut i kväll med alla barnen för att leta en maskin, det hade INTE varit skoj!

Vi har haft lite otur med våra vitvaror. På mindre än ett år har vi åkt på att köpa ny diskmaskin, ny micro, ny induktionsspis och nu tvättmaskin. SUCK! Jag vill ju mycket hellre lägga mina pengar på kläder och skor :). Det här är en av nackdelarna med att bo i hus...Kvällen blev ganska lugn, vi rekade maskiner och valde mellan två modeller. Tittade lite på tv, plockade och fixade (men tvättade INTE). Jag gjorde konditionstestet på crosstrainern, fick resultatt "Utmärkt". Himmel, det var ju skoj, jag som alltid haft urdålig kondis...

Dagens grå outfit:
Summer of 2007 tunic i grey
Grått baslinne från Gina Tricot
Grå jeansleggings från Vero Moda
Knee length socks i grey
Stövlar från Vagabond


Obligatoriska "klappen". Luca i kläder från me&i.

Humanityband i brick






Nya tvättmaskinen, en Cylinda...kommer i kväll!
Annars har jag tränat nu på morgonen, skall snart lämna barnen och sedan friskvård, skönt!
Ha en bra måndag!!!
Helénakramar





9 kommentarer:

  1. WOW idag har du den superfina tunikan jag spanat på i din garderob hihi..kanonoutfit!! Tråkigt med tvättisen fasar att våran snart ger upp låter som värsta reaplanet i våran källare när den är igång tråkigt utgift men men nödvändig om allt ska fungera vi har turen att ha en i våran samfällighet man kan låna!! En fråga jag är lite sugen på en appeteaser chalk dress vad tror du om den är den fin passar den mig tror du??? vad för färg på broderiet därfram my good nu är man fast hihi..!!!
    Ha en bra dag och vi hörs!!! hoppas ni hinner installera maskinen så den får börja arbeta direkt!!

    Kraaaaam Tina

    SvaraRadera
  2. Tina: Jag har inte sett Appeteaser dress i verkligheten..tydligen är den väldigt genomskinlig och skall nog användas som en underklänning...jag tycker att den ljusblå är jättefin, men vilken färg det är på brodyren vet jag inte riktigt...Den med en svart tunn kofta över kanske? Kramis

    SvaraRadera
  3. Blir så inspirerad av din träning, du är verkligen duktig. Önskar att jag hade sån karaktär att jag orkade gå upp så tidigt på morgonen :-o
    Vad är det för typ av Crosstriner du köpt, verkar kul med test :-)

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Grrrr...vi åkte på att köpa en ny tvättmaskin på min födelsedag. Det roliga var att ett par månader senare kom min pappa på besök och sa varför står det en tvättmaskin i förrådet? Jag har bytt filter i den så nu funkar den igen...hehehhe...den var alltså inte trasig. Men men vad göra. Har exakt likadan blus. Har inte använt den i evigheter, jag undrar om det betyder att den bör säljas eller ska jag börja använda den :-) Ha en fin dag.

    SvaraRadera
  5. Anonym: En Tunturi c60 tror jag den heter...jag har skrivit en blogg om just den om du backar någon vecka...Lycka Till!

    Min molly: ja, jag såg den på dig en gång och insåg att jag faktiskt skulle behålla min :) Den ÄR väldigt fin men används inte så flitigt, tyvärr....Tvättmaskiner, suck och stön :(

    SvaraRadera
  6. Usch vad trist att tvättmaskinen pajjat! :( Men tur att ni kan fixa en snabbt. Det är absolut inte skoj att vara utan.
    Ha en skön dag!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej Helena!
    Inte kul med tvättmaskiner och vitvaror som strejkar. Hos mig är det avloppet som strejkar så fast jag har tvättmaskin så kan jag inte tvätta för då kommer vattnet ut på golvet, mindre kul. VÄntar på rörmokare vilket jag nu gjort i nästan 2 veckor. Berget växer...
    Tur att man kan handla nytt, inväntar tradera paket från dig där min tjej valt din fjärils molo. Lycka till med den nya maskinen. Kolla med försäkringsbolaget, ibland kan man ha tur att få ut någon liten slant om maskinen inte är för gammal då man måste köpa en ny. Det fickvi när våran bara gått några år.
    HA en fortsatt bra dag!
    Maria

    SvaraRadera
  8. Visst blir man irriterad då saker går sönder som endast är några år gamla, det är så dålig kvalitet på allt nuförtiden. Vårt hemmabio system gick sönder i fredags så det var bara att köpa nytt, var tre åt tror jag så det är sura pengar tycker jag.
    Jag gillar färgerna på denna varianten på Summer of..., så snyggt med det orange mot det grå!! Du är supersnygg!!
    Måste även säga att Chrysalis med Antidote under blev kanon, sååå snyggt och du klär jättefin i det!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  9. Maria: Åh vad roligt, postade igår så du kan ha paketet idag :) Vad roligt med en bloggläsare som handlar!!!

    Ina: Åh, tack för komplimangen!!!Visst är det urdålig kvalitet! Min svåger säger att tvättmaskiner håller i genomsnitt fem år nuförtiden...den vi köper är det fem års garanti på så så länge skall vi ha den i alla fall!!
    Kramis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails