Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Fullt ös-medvetslös

Då var det fredag igen, jag sörjer inte ;). Vi har haft en bra vecka men visst är det skönt med fredagsmyyys. Idag blir det dock en tuff dag på jobbet, två av fem personal borta i vårt kärnarbetslag. Det innebär pusslande och en del ensamarbete. I eftermiddag har jag dessutom mitt medarbetarsamtal med chefen *pirrigt*. Har två kollegor på andra avdelningen som täcker upp för mig då eftersom jag är själv heeeela eftermiddagen.

Slutar 15:30 och skall då hämta upp William oh Tilde. det är så härligt när det är "rätt" fredag. Att få hämta hem de stora barnen, då känner jag mig hel igen *lycka*. Sedan hämtar vi de små och far i ilfart hemåt. Pizza på menyn och det blir till att äta direkt när P-O kommer hem. 17:20 skall vi samåka med grannarna till konserten, det skall bli väldigt spännande att se hur det fungerar med barnen!

Igår hade jag en trevlig stund! Maten var helt okej, tyvärr fanns det bara två rätter som var vegetariska och båda innehöll gorgonzola som jag inte tycker om. Fick ta två förrätter och en efterrätt istället, men det var i alla fall gott! Vi fick skratta jättemycket. Vi är ett rätt härligt gäng, vi blir riktigt osams ibland, men lika ofta skrattar vi och driver med varandra. Vi bröt upp vid halv tio, skjutsade hem två av dem och så vidare hem. Fick amma Luca när jag kom hem, han hade varit rätt ledsen på kvällen. Fixade med de tre auktioner som hade gått ut, plockade lite och kröp sedan till sängs!

Nu på morgonen har jag tränat och gjort mig i ordning, tvillingarna är klädda men Luca struttar runt i blöja *sötis*. Strax skall jag knata iväg till jobbet!

Dagens fredagsoutfit:
Everywear dress i almost black (storlek 1)
Antidote frill tank i rose (storlek 0)
Spoiler underskirt i rose (storlek 1)
Strumpbyxor från Twilfit
Knee length socks i grey




Ha en riktigt skön fredag!!!
Helénakramar



6 kommentarer:

  1. Vill önska dig/Er en trevlig helg!!!

    Kram Madde

    SvaraRadera
  2. Älskar dagens!!! Hoppas du får en mysig helg med lite lugn och återhämtning emellan varven! Kramar

    SvaraRadera
  3. Vilka fina färger på dig, superfint! Hoppas ni får en mysig fredag hela familjen och att det går bra på konserten. Vilken färg har du på håret? Jag har fått order av min dotter att mörka mitt och jag tycker att du har så fin varm färg.

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  4. Camilla: Tack! Du, jag byter färg hela tiden, har ingen aaaning om vad den här heter, eller märket *ledsen*. Något med red i alla fall :)

    SvaraRadera
  5. Hej

    Ny här

    Oj vad fin du är i detta.

    Är klänningen liten i storleken eftersom att du har den i storlek 1. vad jag har förstått så har du 0 i allt annat eller?

    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails