Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Längtar....

Åh, jag längtar efter nästa släpp!!!!!Jag har hört ryktas om att jeanskjolen är på g...Den har jag reserverat på Heaven, den skall jag verkligen använda från början! Jeanskjol med strumpbyxor är inte fel, sedan med bruna ben (är det fysiskt möjligt att mina vita skapelser någonsin får färg igen?). Jag väntar ju på Lottalotta long jacket också, den och Chrysalis minigown i almost black har jag bokat på Smultrongården. Skapelsen nedan då, när kommer den? Jag skulle vilja pigga upp mig själv med lite nytt! Säger hon som aaaaldrig shoppar ;).

Jag väntar dessutom på skor....Tyvärr har jag haft lite otur med mina svarta träskoboots, de har spruckit i ena sömmen, men jag skall få ett par nya sända till mig, bra service! Sedan stövlarna, åååh vad jag vill ha dem. Vill ju hinna använda i ett par månader i alla fall! Mina sommarskor väntar jag förstås också på, men de skall ju liksom inte användas nu...


Idag har vi utsatt oss för vanvett, tjoho vad roligt det är att försöka fatta ett beslut kring VILKEN ångbastu man skall ha samtidigt som tvillingarna leker "den som springer fortast och låter mest vinner". William och Tilde ställde tusen frågor också. Luca sov i bilen med filt över sig och vi såg honom genom fönstret hela tiden. Helt slut när vi åkte därifrån!

Nu verkar det som att vi skall köpa den här nedan, men med plats för två stycken. Den är alltså rektangulär istället. Grå botten, grått rökfärgat glas, "tropiskt regn", "aroma-terapi", ånga, jets, radio. You name it! Åh vad roligt vi skall ha P-O och jag, typ tre på natten när alla barnen sover ;). Vi insåg att vi inte skulle få med den hem idag, dessutom behöver förpackningen brytas för att ens få ner den i källaren. Alltså massor av delar överallt och golvet är inte ens lagt. Därför bokade vi oss på nästa leverans som kommer om tio veckor. Kanske kanske kanske golvet är lagt då!

Nu har vi precis fikat, pojkarna har sovit. Jag har packat och tvättat, snart skall jag plcoka ur disken, allt tipp topp när vi åker ;).
Kram på dig!!!!


5 kommentarer:

  1. Kul att ni hittade något i butiken/ladan :). Det finns mycket att välja på därborta.

    Trevlig helg!
    Elin

    SvaraRadera
  2. Elin: Ja, bra service också tycker jag!!!!Tack detsamma!!!

    SvaraRadera
  3. Tack för en bra blogg! Upptäckte denna mollybloggvärld för några veckor sedan och nu är jag fast (har tom skapat en egen blogg)! Ditt inlägg om hasbeens-stövlarna gjorde att jag själv beställde ett par! Jag väntar nu med spänning på paketet från Fitts and company. Blogga gärna när du har fått dem så jag kan läsa om de var OK!

    SvaraRadera
  4. Hej igen, är det Ok att jag länkar till din från min blogg? /fd Anna, numera Anna2 då det redan fanns en annan molly-bloggare vid namn Anna

    SvaraRadera
  5. Anna2: Välkommen hit och tack!!!Självklart får du länka!!!Kramis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails