Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Knepig känsla...

God morgon!

Då var det måndag, igen! Svisch säger det. På ett sätt är det skönt för nu vill jag bara att den här lååånga, kalla, snöiga vintern skall ta slut. -11 grader idag, blä!

Gårdagen var lite knepig. Jag är en vanemänniska av stora mått, jag tycker om rutiner. Jag vill ha det på ett visst sätt. Jag mådde urdåligt när vi kom hem från pappa, kände mig stressad, ofokuserad, nedstämd, orolig. Även om det var mysigt att sova hos pappa så saknade jag mina vanliga rutiner, träna och blogga på morgonen. Jag ÄR verkligen knäpp :o.

I takt med att jag betade av måsten som tvätt, lunch, plock, hann blogga och faktisk träna också före gästerna kom så släppte ångesten. Ibland undrar man ju vad som är fel på mig?. Varför kan inte jag göra något "normalt"? Så jäkla intensiv, urhöga krav på mig själv. Jag gör inte många saker halvhjärtat. När jag går in för något, då är det verkligen till 100 %. Tur att jag har Er att prata med, annars skulle jag väl bli helknäpp!

Det var trevligt med besök, lilla Ester köpte ett par urfina Molo basketkängor efter Li med pärlplattemönster. Passade henne utmärkt eftersom hon är skofetischist ;). Vi fikade, pratade och hade det bra. P-O pep iväg på sin yoga och när gästerna hade åkt slängde jag barnen i badet. Gjorde toast till kvällsmat. Gjorde i ordning barnen och sedan käkade vi. Hjälpte Tilde med matteläxan. När P-O kom hem grejade jag lite och när barnen äntligen somnade såg vi på en film och hade kvalitativ vuxentid ;). Bra slut på en dag som faktiskt artade sig under dagens lopp!

Morgonen har gått åt till det vanliga, träning och morgonrutiner. Strax skall jag lämna barnen till fritids och förskola!

Dagens outfit:
Lovely knit i almost black (storlek 1)
Svart baslinne från Gina Tricot
Kjol från me&i
Strumpbyxor från Twilfit
Knee length socks i dark blue
Stövlar från Vagabond


Halsband från Miss Dee

Puss!


Ha en bra måndag!!!!
Helénakramar




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails