Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Ler nöjt :)

Tänk att så "lite" som att få tvätta igen kan göra en såå glad! Inte är det tvättningen som gör en glad utan känslan av att nu har allt ordnat sig igen! Det är verkligen ångestladdat när disk, spis, tvätt, kyl och frys går sönder. Man har ju oftast bara EN av dessa och är så utsatt. Jag är djupt tacksam att vi dessutom fick hem en ny så snabbt och med sådan service! Han hjälpte oss på sin rast och bar dessutom ner åbäket tillsammans med P-O. Istället för 23:00 fick vi den 19:30 och jag tvättar nu andra maskinen, går fint!

Hade ställt klockan riktigt tidigt för att hinna träna nu på morgonen, men Luca ville bara amma amma amma och blev superledsen när jag gick upp. När han äntligen hade somnat om hade det gått 25 minuter....valde att träna halva passet, att få till dryga 20 minuter i eftermiddag/kväll borde inte bli svårt! Li har inte kräkts något mer så nu håller vi tummarna för att det bara var tillfälligt (hon har haft ett antal "oförklarliga" sådana dagar som aldrig utvecklats till magsjuka...)P-O är ändå hemma idag för man vet ju inte...Jag öppnar och skall strax till jobbet,, har massor av skräp från tvättmaskinen som skall slängas och så skall jag posta näst sista tradera-paketet, det har gått smidigt den här gången!

När jag kommer hem skall P-O på ett jobbmöte och ikväll har han träning....Undrar vad barnen och jag skall göra för roligt?

Dagens outfit:
Glazing check l/s top dark blue (storlek 0)
Jeansleggings Gina Tricot
Jacquard longsocks dark blue
UGG chocolate






Ha en bra dag!!!!
Heléna




2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails