Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Det ryktas om nyheter...

Imorgon verkar det som att en del web-butiker lägger upp, en del fysiska butiker pratar om leverans imorgon, spännande. Söta Maria var inne på Odd-Molly butiken idag, tyvärr dröjer både Lotta Lotta jacket och sidenplaggen (underlinnen, kjolar, klänningar) till 1 mars. Kappan gör inte så mycket, det är ju inte precis vårväder ute, men underplaggen... *vill ha nuuuu*. Däremot skall visst Lovely knit och Livingloving dress komma imorgon, fina, men hur motiverande känns det att köpa en tunn sommarklänning nu *brrrr*.

Dagen har varit rätt lugn och trevlig, har ägnat mig åt samtal idag, det är mycket viktigt! Det är så sällan jag känner att jag har ordentligt med tid för att lyssna och prata med mina kollegor, idag hann jag! *Själavård*.

Hämtade de stora och veckohandlade, gick smidigt! Hem och packa upp, ta rätt på tvätt, ny maskin, på med disk. Gjorde en vegetarisk "kebab" till mig, pitabröd fyllt med sallad, körsbärstomater, lök, avocado, fetaost och Rydbergs vita kebabsås *mums*. Väntar på att Luca skall somna nu, sedan skall jag hänga tvätt och plocka ur diskmaskinen. William och Tilde har möblerat om och städat på sitt rum, nu ser de film och äter glass i sängen *mys*. P-O skall iväg på yoga nu, tvillingarna ser film...


Helénakramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails