Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Det ÄR roligt med paket :)

God kväll :)
Det är en trötter som kikar in idag.
Det har varit en lång dag, men givande på många sätt. Jag är dock inte gjord för att sitta ner och lyssna EFTER arbetstid, jag höll på att somna TROTS att föreläsningen var intressant!

Det kom ett paket idag i brevlådan *glad*
Nymphen har jag inte provat än, men jeansen var jag så osäker på. Det är svårt att köpa ett nytt märke och veta vilken storlek man skall ha.
Jag gick på de jeans jag har hemma, dels mina favoriter frå Gina Tricot och dels mina Contour denim stretch. Jag skulle tippa på att Odd Mollys jeans i storlek 0 motsvarar ca 26 i tumstorlek (kan det vara rimligt?), jag har 24 på mina från Gina. Valde att beställa de från Cheap Monday mitt emellan, i 25 tum. Läste sedan att man skulle gå ner gärna två storlekar på just den modellen. Hmm, vet ju att jag provat Lovisas jeans och trodde att det var 26 tum på dem. Gick ner och rev fram ur hennes garderob, men det var 27 tum.Kanske det skulle bli bra ändå? Det blev det! När jag höll upp dem först tänkte jag *oops, de här kommer jag icke i* , men det var faktiskt inga problem. De blir morgondagens outfit! Tillsammans med....?

"Linnet" tror jag att jag skall ha på fredag tillsamamns med underkjolen...tror jag!
Ha en trevlig kväll!!!
*Kram*

2 kommentarer:

  1. Pliiis help! :-) Jag har inspirerats av dig med något köp från meandi till min dotter. Men jag måste ta tag i det där med att köpa lite mer till henne. Du har ju en del till din söta Li. Vilka plagg ur vårens kollektion tycker du är bästa köpen? Vad använder du mest? Finast? Kronortunikan har vi efter det att jag såg din dotter i den blev den ett absolut måste. Men vad mer?

    SvaraRadera
  2. Men, vad konstigt, här låg inte din kommentar när jag hade godkänt dem, ibland är systemet lite trögt ;) Men du har ju fått svar i alla fall :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails