Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Gourmet!

Idag mår man som man förtjänar *hmmm*.
Jag är inte bakis, men känner av min magkatarr efter den mindre nyttiga matorgien igår.
Men det var underbart gott och underbart trevligt så det är värt det, absolut!

Vi kom dit vid fem och bjöds på massor av tilltugg, grissinipinnar med ostkuber (både hårdost och mjukost), vindruvor, oliver. Sedan hade Jessica gjort quesadillas med ädelost och ruccola (perfekt eftersom jag övar mig på att äta dessertostar!), det var helt okej! Sedan hade hon gjort smördegsplattor med ajvar och halloumi. Minikrustader med romröra var det ocks, men det åt ju inte jag.

Jessica och jag pratade och drack vin i köket medan hon lagade middagen. Arnaud och P-O satt i vardagsrummet, P-O körde så han fick hålla sig till en öl. Barnen lekte i hela huset. Det enda som förmörkade kvällen var att Luca skulle bajsa, grät och gnällde om vartannat, vi fick bära, läsa, trösta. Han fick ur sig det före efterrätten. Jag skall ringa till barnkliniken nu, han kan inte ha det så här :(.

Till middag serverades en paj med marinerad paprika, kronärtskocka och parmesan. Jag har aldrig varit med om maken till någon som ansträngt sig så för att göra vegetarisk mat. Det serverades även kycklingfilé, parmaskinka, salami, baguette, massor av ostar, bulgursallad med fetaost, rödlök och coctailtomater. Vi drack olika viner till. Helt gudomligt gott!

Till efterrätt pannacotta med jordgubbar.
Jag säger bara, vilken gourmetkväll! Helt fantastiskt!

Vi åkte hem strax efter nio, då var barnen trötta. Luca somnade i bilen och kunde fortsätta sova. William och Leon lade sig i källaren, såg en film tillsammans. Li valde tat lägga sig i sin säng och somnade direkt, likaså Tilde. P-O och jag fick äntligen till lite vuxentid!

Vaknade ganska tidigt i morse.
Insåg att även det här får bli en träningsfri dag, suck. Skulle verkligen behövt träna idag, men skitsamma, lite fluff dör ingen av ;).
Har förberett våffelsmet till lunch. Skall bada småttingarna sedan men nu hr jag lovat William och Tilde att vi skall se "Clash of the titans".

I eftermiddag skall barnen och jag upp till Ylva i Garphyttan.
I kväll skall pappa, William och jag äta på 4:e våningen och se på fotboll, ÖSK mot Halmstad BK. Det skall tydligen vara riktigt bra mat och så ser man matchen anitingen inifrån restauranten eller från soldäck *myyyys*.

Dagens outfit:
Light cotton embroidered i dark blue (storlek 0)
Baslinne, leggings och jeanskjol från Gina Tricot
Träskor från Calou (de kom i veckan!)



Ser på korten och jag blir alltmer lik min mamma, skall man skratta eller gråta?

Ha en bra söndag!
Helénakramar

2 kommentarer:

  1. Här kan man alltid lita på att bjudas på fina outfitbilder fast klockan bara är tio en söndagsmorgon. :-D
    Du ser superfräsch ut, så snyggt med det blå och vita. Calousen är så söta!!
    Låter som ni hade en toppenkväll igår, oj vilken mat jag bara dreglade då jag läste om allt gott.;-) Trist med lillkillen bara, hoppas han får hjälp!!
    Önskar dig och de dina en härlig dag!
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails