Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Underbar helg!

God morgon :)
Då var det måndag igen och det gör mig inte ett dugg. Jag känner mig påfylld efter en fullspäckad helg. En helg som verkligen varit fylld med "feel-good"-saker. *glad*

Igår var barnen och jag uppe hos Ylva i Garphyttan. Tyvärr blev dte ett missförstånd, jag läste inte sms:et förrän vi var på väg. Vi skulle nämligen vistas ute. Tror ni jag var uteklädd? Knappast. Som tur var hade barnen sina lurvar och mössor. Jag satt med en filt runt mig. Luca sov halva tiden och när jag väckte honom blev han lite grinig. Han satt i mitt knä och ville inte alls leka.

Vi åkte strax före tre för att William och jag skulle hinna byta om. Luca fick ett tokutbrott när vi kom hem och i det läget kände jag mig bara trött. P-O fick ta över så att jag fick lugna ner mig lite. Bytte om och strax efter kom pappa för att hämta upp oss. Vi hittade parkering som tur var, sedan fick vi köa för att köpa biljetter, vidare till restauranten. Kan ni tänka er att sitta högt upp längst med fönstret och ha hela fotbollsplanen nedanför sig, wow!
God mat också! Buffé. Den här helgen har inte varit så snäll mot figuren precis ;).
William var så glad och tacksam, tyckte att maten var jättegod, miljön, matchen.
Att ÖSK dessutom vann med 3-0 gjorde inte saken sämre.

När vi kom tillbaka röjde jag lite och satte på en tvättmaskin. Plockade ur disken och tog rätt på sopberget. Sedan lade vi oss och tittade på "Couples retreat". Rolig film, men jag somnade så jag skall se klart den i kväll! När alla barnen hade somnat plockade P-O och jag fram godiset och mös!

Idag har jag tränat och det gick bra, lättad!!!

Dagens outfit:
Light cotton embroidered i cherry (storlek 0)
Spoiler underdress i powder (storlek 1)
Jeansleggings från H&M
Skor från Puma
Ha en bra dag!
Helénakramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails