Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Leve "Nymph nosleeve" :)

Hej där :)
Det finns en (eller egentligen många) viktig del som jag jobbar med hos mig själv. Det är att inte ha så förbannat höga krav på mig själv. Tor ni inte att nästan hela dagen gick åt till att ha dåligt samvete för att jag inte hade tränat på morgonen. Varför kan jag inte bara unna mig lyxen av att ha fattat ett beslut och sedan tycka att det är okej! Velade fram och tillbaka, skall jag träna när jag kommer hem? Hur skall jag hinna/orka? Osv, snacka om energidränage! Pratade med en vikarie på jobbet som verkligen menade att kroppen behöver en träningspaus (och jag VET ju det, men ibland måste någon annan säga det till mig). Bad P-O om hjälp hemma, berättade om mitt "dilemma". Han sade att "du har ju tränat hur hårt som helst länge nu, visa vem det är som bestämmer, du eller träningen". Det behövde jag höra och då släppte jag de där dumma tankarna! Sedan fick jag dåligt samvete för att jag inte bloggade, men jag hade verkligen ingen lust. Hur fungerar du? Vill du också vara den "duktiga flickan"? Duktig på jobbet, bra mamma, bra fru, bra vän,  fint hem, bra kock, bra älskarinna, bra bloggare,  fräsch, tränad, glad och pigg och alltid ställa upp...
Eller är det jag som fastnat i präktighetsfällan?

Jag var rätt mör igår, jobbade hela dagen, hämtade alla fem barnen och sedan hem och få fram middag, på med tvättmaskin och sedan åkte Tilde och jag och handlade, William passade småttingarna. Han hade lite otur för Luca´s blöja läckte så det blev kiss i sängen. Vi kom hem samtidigt som P-O. P-O hade fått växter på posten (från Holland) så han satte dem i vatten medan Tilde och jag packade upp. Fick slänga sängkläder i tvätten också.

Fikade och fixade med förberedelser. Ringde försäkringskassan. Jag vabbade för en månad sedan och har inte fått de pengarna, men P-O som vabbade förra veckan fick sina igår *knepigt*. Fick tag i dem och hon tryckte på någon knapp så skulle pengarna utbetalas på måndag, knepigt, men snällt! Försökte kolla på en film, men hade inte ro i kroppen riktigt, dessutom varvas ju film med alla barnens olika behov, måsten och sysslor. P-O sövde småttingarna och jag somnade.

Vaknade utsövd klockan fyra och gick upp efter en liten stund. Plockade ur diskmaskinen och tog rätt på tvätt. Kollade igenom datorn och tränade sedan. Det var tungt men gick bättre än förväntan.
Duschade och gjorde mig i ordning. Åh vad jag tycker om min nya "topp"!!!!
 Luca vaknade och jag gav honom frukost och klädde på honom. Gick ner och väckte de stora, bäddade deras sängar (gör det alltid åt dem den fredagen de åker till pappa).
Nu skall jag fortsätta med sysslor!

Dagens fredagsoutfit:
Nymph nosleeve i multi (storlek 0)
A dolce skirt i almost black (storlek 0)
Leggings från Gina
Träskor från Calou


När jag går iväg till jobbet blir det en
Crochet grandmas coat i almost black (storlek 0)

Ha en helt underbar fredag!!!!
Helénakramar

5 kommentarer:

  1. WOW du är supersnygg du passar ju i alla modeller av mollysarna orättvist hihi gillar verkligen outfiten superduper riktig fest!! I grandmas passar inte jag varför då...kanon på dig!! Jadu dessa krav som knackar på är inte roliga men ibland eller nu för tiden nonchalerar jag dem för det finns annant i livet som är viktigare!Har ju jag gått igenom endel på ett halvår, 2 barn som fått diabetes en väns dotter fick tumör (godartad men ändå)man får ta och tänka om då,vad gör lite skit i hörnet,la tvättberg som växer,vara otränad bara alla mår bra och det som gäller men vi är ju olika och man måste komma på det att stanna upp och värdera om lite...jag hade otroliga krav på mig allt skulle vara tipptopp ALLTID!! snygga kläder, jag själv ,hemmet ,barnen matchning,ALLT...sen brakar det och nu får det va som det är livet är viktigare än det materiella m m!!
    Ta hand om er och njut av helgen och du är såååå fin idag !!! AVIS!!!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Wow - snyggt snyggt snyggt! Superhärlig kombination /Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Hej! Jättesnygg outfit, ha en bra fredag! / Maria

    SvaraRadera
  4. Förstår vad du menar med det dåliga samvetet... men kan rekommendera en bok som gjorde att jag tänkte till... "Good enough" av Elisabeth Gummeson...Du skulle nog behöva tänka lite mer "good enough". Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  5. Kommentar till inlägget om att vara snäll mot sig själv och "bestämma över träningen" :)

    Åh vad fina kläder! Men sänk dina krav på dig själv, du är redan superduktig. Du ligger ljusår över medel, inte ens elitidrottare tränar nog varje dag. :) Och jag är grymt imponerad av att du orkar hålla efter allt hemma som du gör samtidigt som du arbetar som vanligt. (När min mamma kommer hem till oss brukar hon kika sig omkring i kaoset, sedan säga "Och här bor det två presoner som jobbar och inte hinner ta hand om sitt hem. (Dvs ha muggarna sorterade efter sort i köksskåpet, tvätten vikt istället för i högar i IKEA-kassar, tvättade fönster etc.) Och vi bor inte ens i hus. Och har ett barn... :) Min man var och tränade klättring med en kompis nu ikväll, och jag tänkte lite på din blogg då. Och på alla ensamma mammor därute (som jag beundrar gränslöst). Jag blir helt slut av bara ett barn, tänk de som har fler (vilket jag iofs också vill ha) och som är ensamstående. Det är verkligen en bragd.

    Inte så mycket röd tråd i det här inlägget sorry! :) Men ville bara säga att med alla standarder mätt så ligger du över medel - var snäll mot dig själv. Jag tränade i söndags och måndags, och jag tycker fortfarande att jag var jätteduktig! Så om jag tränar en gång till nu i helgen är jag supernöjd.
    Ta hand om dig!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails