Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Välkommen fredag!

God morgon
Jag tittade aldrig in igår. Det var liksom så rörigt alltihop och jag kände varken för träning eller blogg. Barnen var trötta efter en dag på förskolan. P-O jobbade och jag hade häcken full med mat och rutiner och gnäll.

Dessutom Tradera! Jag har ju sånt där automatiskt vinnarmail, men det knepiga var att en person mailade mig och sade att hon inte såg hela kontonumret *knepigt*. Jag mailade tillbaka. Det som är det konstiga är att ingen mer av 13 stycken hörde av sig/betalade. Det brukar ALLTID vara en eller ett par åtminstone. Nu blir jag lite nojig att vinnarmailet strular. Om jag inte hört något från någon i kväll får jag fixa ett gruppmail istället. Har DU haft strul med vinnarmail?

Fick till det med veckohandling, hoppade in på systemet och köpte vin också, sedan frimärken till alla auktioner.

P-O var trött när han kom hem, hjälpte mig med barnen, käkade och lade sig i vår säng och somnade. Halv åtta! Han sov dessutom för natten. Jag fixade och hade mig här och när jag var färdig tittade jag på en film "Up int the air". Den var okej, men inte mer än så...

Idag börjar jag 06:20, slutar tidigt. Skall hämta småttingarna först och sedan William och Tilde. Åh, det här är den bästa fredagen i sexveckors-rullningen. Sluta tidigt OCH få hämta hem mina stora älsklingar :)

Dagens fredagsoutfit:
Chysalis Wrap i rouge (storlek 0)
Suiteheart minidress i rouge (storlek 1)
Kjol från Esprit
Strumpbyxor från H&M
Träskor från Calou

Ha en bra fredag!!!
Helénakramar

4 kommentarer:

  1. Ha en underbar superfredag och lyxa till med ALLT!! Du är kanonfin idag som alltid förvisso fint outfit verkligen festlig passar en fredag när det är lyxdag!!
    Funderar ska jag slå till på en crochet grandmas coat eller inte hihi...svårt är de stela i tyget eller inte...har man den som kofta typ under jacka vinter, eller vår/höstjacka+ sommar,nu är det frågestund här

    Mys gosa med alla de dina i helgen!!

    Take care och kramar

    SvaraRadera
  2. Jag vet att av egen erfarenhet att det har krånglat massor med Traderas vinnar mail. Iallafall om man har hotmail. Man måste då gå in och göra någon inställning så man kan ta imot hotmail mail. Jag fick maila Tradera för ett tag sedan för att jag aldrig fick något vinnarmail, det var då jag fick reda på denna info.

    Trevlig helg!
    Elin

    SvaraRadera
  3. Ibland är det för mycket bara och man hinner inte. Wrapen är underbar, har den ju själv så jag vet att den är ljuvlig. Den klär dig så bra och man kan väl inte möta hlgen på ett bättre sätt än så här!?:-D
    Kram Ina

    SvaraRadera
  4. Tina: Den är stelare om man jämför med Tenfold, liksom tätare och kraftigare. Den är väldigt tung. Jag har haft den som kappa/jacka men även inimhus under en jacka. Ett jättebra köp och det är därför jag investerat i två, jag tycker du skall köpa, den är både snygg och praktisk!

    Elin: Tack för att du delar med dig!

    Ina: Ja, wrap:en är jättevacker tycker jag!!! Trevlig helg!

    *kram*

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails