Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Inspiration!!!!

God morgon :)
Igår när jag kikade in i lite fina bloggar så blev jag så inspirerad av Wig Wam-tunikan, den påminner starkt om Voile dress nedan. Det skulle gärna få flytta in en kompis till denna så småningom. Jag är ju lite "allergisk" mot brunt, grått och svart på våren, vill ha färgglatt och ljust.
Men idag snöade det när jag klev upp. Suck!

Då fick denna åka på!
Voile dress i chocolate (storlek 0)
Spoiler underdress i royal (storlek 1)
Jeans från Cheap Monday
Skor från Vagabond


Tack alla ni som stöttade och kommenterade igår, det värmer oerhört! Jag vet ju att man ALDRIG kan förändra andra människor, bara sig själv. Däremot kan man ju inspirera, peppa och uppmuntra till förändring. Och man slutar väl aldrig att hoppas, eller hur!
Tack än en gång!!!!





Kvällen igår var riktigt mysig, barnen var ömsom hos mig, ömsom på sitt rum. Filmen jag såg var bra (It´s complicated), sevärd tycker jag!
P-O kom hem fem minuter efter att sista barnet somnat. Jag fick massage! Åh vad jag behövde vuxentid tillsammans med honom och närhet!

Somnade följdaktligen rätt sent och var därför toktrött när klockan ringde, valde att hoppa över träningen. Skall försöka lyssna mer på alla människor i min omgivning som menar väl och säger att jag måste ha en träningsfri dag då och så. Idag var det läge, jag känner mig dessutom lite snorig.

Ikväll skall jag träffa min kollega, vi skall gå igenom alla utvecklingssamtal vi haft. Jag skall stå för fika, men vad? Det blir svårt att hinna handla något eftersom P-O stänger och inte är hemma förrän kvart i sex...Kanske kan ta med glass *klurar*..

Ha en underbar dag du fina vän!!!
Helénakramar

2 kommentarer:

  1. Hej! Fin som vanligt :) Läste precis också ditt inlägg från igår kväll, vet ju inte vad som hänt eller vad du grubblar över och mår dåligt för men jag skickar en styrkekram och du är så mycket bättre än de som klankar ner på dig! Hoppas att det löser sig vad det än handlar om! Stor kram

    SvaraRadera
  2. Skickar även idag en styrekram och hoppas allt snart är blir bättre!!! Wig-wam vill jag oxå ha sååå snygg även den där blusen du hade igår rosa ljuvlig!!! Skönt med massage och vuxentid med sin älskade det behöver ni!!!
    Fin som alltid och du glass absolut går alltid i alla lägen de kritiska oxå!!

    Kram och hoppas dagen blev bra trots skitväder!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails