Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Tillbaka på banan...

God morgon :)

Tack för fina och värmande ord igår, det är precis det jag behöver!!!!
Jag tror att jag ibland har så orimligt höga krav på hur jag vill ha mitt liv. Jag har liksom en bild i huvudet hur det skall "vara" och då menar jag inte ordning i hemmet utan snarare människor runt omkring mig. Jag förväntar mig av mina barn att de skall uppföra sig ordentligt när vi är ute på restaurant, hur brukar det bli,...jo KAOS. Jag förväntar mig att människor skall visa tacksamhet när jag fixar, donar och ställer upp. Men det blir inte så som jag önskar utan istället känner jag mig bara mer och mer dränerad.
Det märkliga var att igår kände jag mig glad och sedan bara förbyttes det till en känsla av missnöje och nedstämdhet.
Vet ni vad jag gjorde? Jag stängde av datorn, kröp ner i sängen med alla småttingarna, vi tittade på Så skall det låta och åt chips. Bara sååå mysigt!

P-O agerade Taxi Lundby, skjutsade Ludde till en fest, åkte upp på stan för att hämta honom, kom hem utan son (ändrade planer) och åkte upp en tredje vända för att hämta honom. Jag somnade medan jag kollade på Skavlan. Såg ni det? Rolig dam som levde i ett fyrkantsförhållande :). Nu vet jag inte vilka kön det var på personerna i förhållandet. Det är lite knepigt det där, jag har själv älskat två män samtidigt (men jag var bara tillsamamns med den ena och inte otrogen fysiskt). Jag vet ju att "man" kan älska flera, men om man lever i ett sådant uttalat förhållande är det nog av yttersta vikt att inte vara svartsjuk....Jag skulle
t e x aldrig kunna blanda in en tredje person i det förhållandet jag lever i, det skulle vara alldeles för smärtsamt att se sin partner med en annan...

I morse vaknade vi tiiidigt, Li och jag låg och mös en stund och sedan satte vi på tv:n. Jag gick upp och tog rätt på tvätt, klädde henne, satt en stund vid datorn och gjorde sedan frukost, då var Luca upp med. Tränade och duschade. Har bäddat och gjort Leon i ordning.
Jag mår bättre idag *skönt*

Idag kommer Thomas för att greja lite med badrummet...Lovisa har ett önskemål om att åka till Smultrongården, det är klart bonusmamma gillar det :). Det är egentligen preciiiiis vad jag behöver, andas lite lantluft och Mollydoft...Lovisa vill ha en scarf hon såg när vi var där sist, hoppas den finns kvar...
Vi skall nog äta lunch först...men vad?

Dagens outfit:
Suiteheart minidress i rouge (storlek 0)
Jeans från Cheap Monday
Träskor från Calou

Ha det gott och ta hand om varann!!
*kram*

2 kommentarer:

  1. Det är precis det jag lite fått vibbar av med dej, att du har alldeles för höga förväntningar. Bra är att du vet om det för då kan man ju alltid jobba på att ändra på det.
    Mitt motto är "utan förväntningar, inga besvikelser".
    Nu är det ju verkligen inte sådär enkelt, klart jag också har förväntningar som spricker fast inte alls lika ofta längre eftersom jag jobbar på att ta saker som de är.
    Du är superfin i suitehearten!
    Ser fram emot en rapport från Smultrongården sen!
    Massa lördagskramar!

    SvaraRadera
  2. Fin som alltid och ha en urmysig dag...kanske blir nått O M plagg oxå hihi..men skönt för själen kan vara att bara klämma känna jaa bara vara i miljön som känns bäst!!!
    Idag drar vi till stockholm åhhh skönt ska kolla O M har skrivit upp där det finns hihi..får vi se..DYRT kan det bli...men men!!
    Hoppas dagen blir lika bra som den börjar och att ingen tråkig ledsehetsdipp kommer!! Ta hand om familjen och snart är badrummet klart ett moment borta kan ta sånt också omedvetet gror det..inget känns klart kan vara en störning i karmar i feng shui...intressant!!

    Kraaaaaaaam hörs imorgon kanske hihi..

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails