Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Godis :)

God morgon :)
Påsken svischar förbi *tjoff tjoff*
Vi hade en bra dag igår med! Det är en väldig skillnad när man vaknar och känner att "det här blir en bra dag". Jag orkar sååå mycket mer! Även om min energi också tar slut så småningom, vid åtta ville jag bara ha liiiite egentid.

Jag var iväg och solade på eftermiddagen, slängde massor av skräp, fyllde på godisförrådet ;).
Kom hem och det var bara att tag tag i röj, suck. Ibland önskar jag att hemmet såg ut som det gjorde när jag lämnade det...
Plockade ur diskmaskinen och hjälpte barnen på med kläder, de fick vara ute på gatan en stund med stränga order om att INTE gå till parkeringen. De for fram på Bobby car, traktor, trehjulingar och kickbike.
När de kom in fikade vi på Almondytårta *mums*.

Jag tränade en kvart, dammsög och gick upp med saker på vinden. Hade mycket energi hela kvällen och det var väl för väl för ibland är det som att sysslorna aldrig tar slut! P-O höll på med barnens dator. Han säger att den skall vara klar imorgon till deras födelsedag *hoppas*. Dock måste vi införskaffa ett trådlöst nätverkskort för det glömde vi igår. Frågade honom vad det blir för "kapacitet" på datorn i förhållande till de andra sju (!!!) vi har. Den blir BÄST. Hmm, det är ju smart tänkt för att då kan de ha den i två-tre år innan den behöver uppgraderas. Samtidigt har nybörjarna i familjen den bästa datorn ;)

Vid åtta fick jag be om hjälp, då kände jag att jag också ville göra något annat än att bara vara med barnen och vara fastkedjad mellan städ, tvätt och disk. Luca somnade på P-O´s arm efter 40 minuter, Leon hade somnat först och Li en stund därefter. Tog hand om min man en stund och sedan kollade vi på Millenium och moffade ostbågar och godis.

Oj så mycket godis jag ätit HELA den här veckan. Inte nog med att vi fick massor på jobbet, jag köpte ju tokmycket själv också. Jag har NOLL karaktär när det kommer till godis! Detta i kombination med att sluta amma kan bli en dålig kombination! Jag brukar gå upp 3-5 kilo när jag slutar amma, det har jag ingen lust med! Därför har jag tränat ganska hårt den här veckan. 30 minuter varje morgon med hyfsat bra motstånd. Sedan har jag tränat en kvart varje kväll sedan i tisdags. Det är över förväntan!

Natten har varit lite turbulent. Luca vaknade vid halv tolv i natt, det var inte så att han frågade efter tutte, men han var ledsen, övertrött och visste inte hur han skulle komma till ro igen. Jag började klia honom i ansiktet och till slut somnade han om. För att vakna vid tre igen. Till slut fick P-O sätta på en film till honom (det var det han bad om). Jag småslumrade, om jag skall vara ärlig tror jag inte att han somnade om! Han lär vara trött nu på förmiddagen! När min mjölk försvunnit och vi känner att vi har mer "karaktär" så får vi ta tag i hans nattvanor. Just nu känns film som ett okej alternativ, mycket bättre än att gå runt och bära på honom, det orkar jag inte fysiskt.

Jag gick upp vid halv sex, gjorde frukost till barnen och klädde dem. Kollade av lite roliga saker på internet och gjorde en ny budget. Tränade och duschade.
Frukost vid datorn nu, det är mysigt :)

Dagens outfit:
100 gr lovelove tank i pink (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Jeanskjol från Zoe
Leggings från Gina Tricot
Träskor från Calou i cerise


Ha en bra dag!!!
Helénakramar

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails