Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Smultrongården nästa!!!

Glad Påsk alla fina, trevliga, mysiga och underbara bloggvänner :)
Hoppas ni har det bra med nära och kära runt omkring er, med god mat och massor av godis!!!

Jag känner mig rätt glad och nöjd! Gårdagen var trevlig och jag kände att det var skönt att få gå den där eftermiddagspromenaden, ny energi helt enkelt! Kvällen blev lite annorlunda, Luca somnade nämligen halv fem framför en film (han hade inte sovit på dagen) och sov i två timmar. Sedan ville han förstås vara vaken.

Vi åt den klassiska fredagspizzan, drack ett glas vin, tränade (oj vad DET gick bra med lite vin i kroppen, kanske skulle börja varje morgon med en hutt :D). Gav P-O fotvård och massage.
Vi tittade på Amigo med barnen och när tvillingarna somnat tittade Luca och jag på "Så skall det låta". "Jag vill inte se" sade Luca, "de sjunger för mycket".

Sedan somnade jag någon gång medan P-O höll på med tvillingarnas dator. Nu när jag inte ammar längre kan ju P-O likaväl söva Luca och det var precis vad han gjorde. Vet ni när jag vaknade i morse. FEM *wieeee*. Jag hade fått sova en hel natt, det har jag inte gjort på fyra år (ja, tvillingarna fyller fyra på måndag). Han var ledsen och ville ha tutte, men P-O läste för honom och sedan tittade han och jag på filmen "UPP". För mig är det inte natt utan morgon klockan fem och då gjorde det mig inte så mycket att vi var vakna, vi låg ju i sängen och mös.

Gick upp vid halv sju, plockade lite, tog tvätt och tränade. Om en stund skall vi åka till Smultrongården, Jossan följer med, det skall bli jättetrevligt! Jag skall lämna tillbaka ett par boots som jag reklamerat (har redan fått de nya), hämta ett par träskor och kika lite. Kan inte tänka mig ett trevligare sätt att fira Påskafton på! Med min familj (åh vad jag önskar att William och Tilde var med!), med en vän och sedan i en fantastisk miljö. Jag blir alltid så glad av att vara på Smultris, underbart trevlig personal (som en skock vänner), mysig miljö, fina saker, trevlig atmosfär, underbart fika. Allt man kan önska sig med andra ord.
Har du vägarna förbi Örebro någon gång, glöm inte att besöka!!!

Dagens bildkavalkad:
Emb bikette denim jacket (storlek 0)
Chrysalis minigown almost black (storlek 1)
Leggings Gina Tricot
Träskoboots från Calou



Sedan åker jackan på:
Lotta lotta long jacket i powder (storlek 1)


Li i nya medaljongtunikan från me&i

Luca vill vara med på bild, i riddarhjälm :)



Glad Påsk!!!!!
Helénakramar

4 kommentarer:

  1. Glad påsk och vilket härligt inlägg, det sprudlar av energi!! Underbart :)
    Hoppas du får en trevlig stund på Smultrongården. Ska åka dit vid tillfälle igen fast då utan barnen.

    Här kommer vi njuta av en underbar påskafton som ser ut att bli mycket solig och fin. God mat och lite vin blir det också. Godiset hoppar jag dock över.

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Glad Påsk på dig! Ska idag inviga min wigwam i grey (som jag inte skulle köpa, men det blev en ändå...) när vi ska till svärföräldrar på påskbord om 2 timmar. Ha en underbar dag och hoppas att ni har lika fint väder som vi har i stockholm (sol och knallblå himmel, fåglar som kvittrar och, ja, livet är underbart!)!

    Tror det får bli godisjakt imorgon istället, idag får det nog ägg av farmor och farfar och att få två ägg var är lite väl...tycker jag.

    Har jagat runt hela stan efter vanliga flerfärgade godischokladägg...till påsktårtan imorgon...jag tål inte nötter så det utesluter en hel del varianter...och vet ni vad, det enda jag hittat är svindyra anthon berg, med bara choklad i och vackra fina färger på äggen...fattar ingenting: har alla köpt kilovis med godis innan påsk?? Fanns nämligen inget igår heller...fick dammsuga närbutiken på det sista äggliknande godiset till barnens ägg....va 17?

    Nåja, nu ska jag försöka avhålla mig från att klicka hem en röd grandmas coat...har ju redan en mörkblå och en rosa...inte behöver jag en till...och vilken skulle jag i så fall sälja...? Inte den rosa iaf.

    Glad påsk på dig som sagt. Kram.

    SvaraRadera
  3. Fin som alltid, Ursnyggt med underklänningen och jeansjackan! Ha en fortsatt fin påsk /Malin

    SvaraRadera
  4. Ulrica: Tack rara du! Ja, idag kände jag mig så glad, härligt att vakna då :) Glad påsk på dig med vännen!!!!

    Fia: Men åh, typiskt! Jag brukar försöka vara ute i god tid med godis, folk är som gaaaalna och så finns bara det äckliga kvar till sist ;). Wigwam, åh fint!!!!Den grå är så snygg!!!Sälj inte Grandmas, unna dig en till :)

    Malin: Tack!!!Ha en fin påsk du med!!!

    *kramar*

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails