Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Marieberg...

Det var faktiskt mannens förslag att vi skulle åka ut till Marieberg, han behövde byta batteri till sin klocka. Det var typ det enda vi INTE gjorde, det finns bara en "urmakare" där och denne kunde inte byta batteri och sedan garantera trycket. Nehej, det blir till att besöka sta´n någon dag!

Besöket började på Stadium! P-O köpte boxarhandskar till sig själv och till sin träningskompis. Sedan fick småttingarna nya badkläder, bikini till Li och längre badbyxor till pojkarna. Nu kan vi åka till badhuset igen (bara mamma köper sig en som passar först!) och sedan till sommaren *härligt*.

Gick in på Toys ´r`us och där valde Leon två mjuka svärd till sig och Luca. Li fick en riktig microfon som hon kan spela in sig själv me doch massor av andra finesser. Tänkte hon kunde ha den när hon sjunger till "Manboy" :).

Vidare till själva Gallerian. Tilde och Moa ville förstås gå till Gina Tricot. Tilde köpte sig en topp med paljetter och till det ett matchande brottarlinne i lite melonglass-färg. Jag köpte mig beiga trekvarts-leggings och matchande linne. Blir bra att ha till jeanskjolen nu under våren och baslinnen kan man aldrig få för många av!

På Clas Ohlsson köpte sig P-O pennor och ficklampor, mer pennor blev det på Bokia. Han är så evinnerligt trött på att alla hans pennor försvinner så nu köpte han så att han skall veta att det är hans och ingen annans! Barnen fick leka en stund vid lekparken medna vi väntade på Moa och Tilde. P-O gick i förväg till Esprit-butiken. När jag mötte upp honom hittade jag dessa snygga shorts, det gräsliga bältet tog vi dock bort. Till blev det en kortärmade matchande skjorta med lite rött i också, snyggt!

Trötta efter ett intensivt besök åkte vi hem. Plockade ur disk, tog rätt på tvätt och hängde en  ny maskin. Packade upp allt och sedan fikade vi hela högen i köket!

Gick ut till garaget och hämtade Williams och Tildes cyklar, fick pumpa upp däcken, höja sadeln och styret. *vuxenpoäng* :D
Barnen är ute och leker/cyklar nu och jag har precis fixat middag, vi skall strax äta!
Ha en skön söndagskväll!

2 kommentarer:

  1. Verkar som om helgen har varit mysig! Äh, låt nu mannen ha lite färg i midjan och sätt dit bältet igen ;-)
    Sov gott!!!
    Kram :-)

    SvaraRadera
  2. En stilla undran. Hur många urmakare hade ni förväntat er på Marieberg..? 6? 12? 24? :)
    Popstar

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails