Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

V.I.P

God kväll :)
Här är det rörigt värre.
William berättade idag att han hade läxa, matteläxa. Aha tänkte jag, inga problem. Bad honom börja med den när P-O kom hem (William skulle passa småttingarna i skarven när Tilde och jag skulle iväg).

När vi kom hem igen var William sur som ättika för vi har inget centimeter-rutat papper hemma (hur många har det?). Jag bad om att få se läxan för att kolla. Det visar sig att ungen inte räknat ett tal matte på två veckor av den anledningen att han inte haft linjal (bortslarvad) och inte sagt till fröken (UNGE!). Hon blev hyfsat sur och som "straff" fick han sex sidor i läxa inför det diagnosprov de skall ha imorgon. Jag håller mig för skratt och William med, han grinar för att han missar Simpson.
Nu sitter han bredvid mig, jag försäker pusha och peppa men då tycker han att jag stressar honom.

De små hade jätteroligt när vi kom hem, målade med vattenfärg. Skoj, men inte just idag när jag är själv med fem barn, P-O tränar, William har två veckors matte att göra på en kväll, barnen skall nattas, det skall röjas och tvättas och diskas. P-O åkte på att torka rent!

Tilde och jag har alltså varit på V.I.P-kväll på Smultrongården :). Underbar pastasallad, hembakt bröd, kladdkaka med chokladmousse och daim. Cider och kaffe. Bara sååå gott och så mysigt!
Lite shopping blev det allt :)



Mamma köpte sig en Bronte shirt i almost black
Sedan dessa raringar (kan man ha för många par träskor?) Jag tror inte det :D
Tilde fick de här och hon var så glad att hon kunde ha hjulat ända hem. Hon har ju verkligen velat ha ett par sedan förra sommaren, dessa föll hon för direkt och de fanns i hennes storlek också, roligt!
Detta armband är bara hur snyggt som helst. Det har funnits i mina tankar sedan jag såg det i Smultrongårdens blogg första gången. Nu känns min Humanity-samling komplett! Jag hade inget i svart och inget med pärlor. Men nu så!

Riktigt bra shopping känns det som!

Nu skall jag ta tag i matematiken igen!
Tjing!

2 kommentarer:

  1. mmm dessa små raringar va...Nu är jag riktigt avis ....bronte shirt vill jag oxå ha kolla kollat och kolla på den...men ingen än i min sammling...och humanityt ursnyggt riktigt fina köp..nu får ni fortsätta räkna matte och ha en bra kväll!!

    kramar

    SvaraRadera
  2. Lyckos tonåringar att ha en så bra mamma som läser matten med en och köper fina önskeskor. Klart din dottervar glad och så fint att ni fick en mamma-dotterstund idag!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails