Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Till pappa :)

God morgon :)
Kikar in en liten snabbis.
Om en stund skall jag ta med barnen till min pappa i Gyttorp, han har varit bortrest i en månad och jag har verkligen längtat efter honom!
Thomas kommer visst idag också så det passar ju bra att barnen och jag hittar på något! Dessutom är det helt underbart att slippa laga mat åtminstone EN måltid :)

Kvällen igår blev faktiskt ganska lugn, P-O låg och tittade på film med pojkarna och Li såg en egen film. Jag tittade klart på "Meet the Morgans" (hette den så?). När Millenium började sov pojkarna, Li somnade vid halv tio så det var ingen större fara. Tyvärr somnade morsan också, när godiset är slut då somnar hon, suck suck suck. Såg det sista dock...måste se efter om det går att se avsnittet på svt play...
Å andra sidan skall jag väl köpa filmen, har de två första...

Vaknade sju imorse, sju! Det är sovmorgon det! Luca och jag gick upp, gav honom frukost och klädde på honom. Satt en stund vid datorn med frukost och tränade sedan. Nu är det kaffe som gäller!

Dagens outfit:
Hatehate tee i purple (storlek 0)
100 gr lovelove tank i lite lilac (storlek 0)
Baslinne, kjol och leggings från Gina Tricot
Träskor från Calou

Ha en skön söndag!!!
Helénakramar

3 kommentarer:

  1. Fräsch och snygg som vanligt, du klär verkligen i allt och varje gång man går in här vet man att man får se fina bilder med snygga outfits. Blir så inspirerad av dig ska du veta!! Du7 det är förresten ditt fel att jag nu klickat hem ett par svarta Calous i lack, sådana som du har... Fy, fy att frästa så...;-)
    Hoppas ni fick mysigt hos din pappa! Min har varit här idag en sväng.:-)
    Kram Ina

    SvaraRadera
  2. Tack söta du, du är ju min absolut största inspiratör, roligt att även jag kan inspirera dig :) Kramis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails