Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Vad kommer från Odd Molly till hösten?

God kväll kära bloggvänner :)

Tänkte titta in nu när jag känner mig lite mer tillfreds! Dagen började inte så bra med huvudvärk och allmän nedstämdhet. Var extra svullen om magen och kände mig jätteplufsig. Att jag dessutom slarvat med träningen gör inte saken bättre precis. Det är klart att man kopplar ihop det med varann. Huvudvärken gav med sig men inte irritationen och frustrationen. Jobbade på och betade av en del saker och kände mig liite bättre till mods.

Hämtade William och Tilde och svängde förbi Statoil, tvättade bilen. Hade på min lunch varit till ett annat ställe men där var det lång väntetid så jag fick hoppa över det. Åkte till Maxi med skinande bil *glad* och veckohandlade. Ganska stor handling eftersom det var löning i tisdags. Som tur var fick jag ingen avstämning!

Kom hem och kände hur stressen fullkomligt förlamade mig. P-O höll på med maten, Leon var ute. Barnen skulle till bords, jag har fyra stora påsar att packa upp, sopor, barnens smutsiga kläder, skolväskor, grus och smulor på golvet, post. Och mitt i allt åker P-O till sin träning. Antingen får han sluta träna på torsdagar eller så får jag sluta handla då, för det är INTE roligt.

Tilde ställde upp och gick ut med de små. Jag betade av måste efter måste och satte mig sedan med en jättesmarrig sallad bestående av ruccola, babyspenat, avocado, tomat, lök och fetaost. Supergod tomatdressing till och rostat pitabröd.

Kände orken återvända och mutade Tilde att leka med småttingarna så att jag kunde träna. Tränade 30 minuter och genast känner jag att jag är i kapp igen. Skall föröka kliva upp tidigt imorgon och träna en liten stund i alla fall. Jag öppnar (har bytt för att kunna åka på Tildes klassresa). P-O måste lämna alla fem och det är han inte så van vid, i värsta fall får han bli sen till jobbet.

Jag tänkte höra om det är så att jag har några Odd Molly-bloggare kvar som läsare, eller någon annan som är insatt i mitt favoritmärke. Jag undrar nämligen över hösten 2010...Jag har bara sett ett fåtal produktbilder...Är det NÅGON som vet när pre-fall kommer och VAD som kan tänkas komma? Denna underbara nedan vet jag kommer och den får gärna flytta in hos mig, känns så där lagom höstig!

Nu skall jag fortsätta med lite kvällsrutiner, tog bara en paus bland tvätt och disk och tandborstning.
God kväll!
*kram*

5 kommentarer:

  1. Här finns lite fall-bilder, men vad som kommer som prefall vet jag tyvärr inte.

    http://oddmolly.com/press/downloads/aw2010-packshots

    SvaraRadera
  2. Gå in på hos Ina och kolla..hon har länkat till lite höstplagg...

    Ha en go kväll!

    MiA

    SvaraRadera
  3. Skönt att du kommer ikapp.
    Ej hört nått om när pre fall kommer men sett lite bilder här o där.
    Kolla lite här tex: http://oddmollybesatt.blogspot.com/2010/04/sneakpeak-pa-odd-molly-host-2010-hos.html

    Ta hand om dig.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Åh vad fin den svarta klänningen var!
    /dinara

    SvaraRadera
  5. Det där känne jag igen alltför väl, att stå med enorma matkassar och tjatande barn runt en, som vill det ena efter det andra. Att överleva småbarnsperioden utan stresskollaps känns som en svår uppgift.

    Man övar sig verkligen i att vara stresstålig...

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails