Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Långfredag

God morgon :)
Då var det värsta avklarat! Måste säga att det gick över förväntan! P-O tog honom i natt när han vaknade, försökte med vatten, läste böcker och tittade på film med honom. Han hade några riktiga skrikattacker och var lite svårtröstad, bad om tuuuutte men accepterade att jag sade nej. Han somnade till slut på min arm och vi vaknade klockan halv sju i morse. Jag har ont i vänsterbröstet och har handmjölkat ur det värsta när jag duschade.

Kände mig verkligen låg igår. Hade liksom tänkt mig en myskväll med barnen, men jag var så ur slag att det inte lockade alls. Tilde hade Emma här och William var uppe en del hos mig. Beslöt mig för att träna och faktiskt frigjorde det lite av den negativa energin. Fick ett ryck och vi började städa Williams och Tildes rum. Luca var ledsen och ville var i fred, gissa om det var befriande när han äntligen fick ur sig det. Då satte han sig på Williams säng och åt lite chips :).

William och jag gick igenom de tre stora förvaringslådorna under Tildes säng. Slängde massor av "skräp". Tilde och Emma gick igenom Tildes "skrivbord" (som en liten skolbänk). Jag gjorde i ordning i bokhyllan, flyttade runt på böcker och organiserade om nu när det försvunnit massor av vhs-filmer. Summa summarum: Välorganiserat, sex kassar med saker slängda! Duschade av skrivbordet och bar upp det till tvillingarnas rum. Det blir alldeles lagom för dem att ha som datorbord. P-O skall köpa en plattskärm som vi sätter direkt på väggen. Torkade rent och möblerade om lite i tvillingarnas rum.

P-O var borta rätt länge, åkte vid fem, tränade, solade och lämnade sedan ett långt stålrör till Thomas som han skall svetsa till, skall användas till toalettkonstruktionen. P-O var nog inte hemma förrän strax före nio. Jag tittade på ett program på TV4+ (kan det heta Förlossningskliniken tro?). Det var precis vad jag behövde! Jag gråter alltid när jag ser folk föda barn, både för smärtan och sedan för lyckan. Det är så befriande att öppna alla kanaler och få gråta ut! Luca var jättetrött, lite småledsen, men till slut somnade han bredvid mig i sängen *rekord*.

Jag måste säga att jag känner mig lättad. Lättad för att jag äntligen tagit tag i det här med amningen. Lättad för att första natten gick bra! Lättad för att jag tagit tag i rensning av Williams och Tildes rum!

Om en liten stund skall jag ta med Li till min mormor och morfar. Vet att de förväntar sig att jag skall komma och idag är egentligen den enda dagen som passar bra.

Dagens outfit:
Baslinne från Gina Tricot
Tenfold knit i rose (storlek 0)
Jeanskjol från Gina Tricot
Leggings från Gina Tricot
Träskor från Calou

Ha en bra dag!
Helénakramar

5 kommentarer:

  1. Skönt när man väl har det gjort! Rensade min garderob igår och har bestämt mig för att tänka efter 20 gånger innan jag köper något på budgett kedjorna nu.. Man använder det ju 2-3 gånger sedan bara ligger det där. "Billig" med sina bara 299 kr men dyyyyyr då man använder den så få gånger. Nää får bli bas där bara som linnen, leggings och sådant. Håller fast vid att det i längden är billigare attt köpa en Odd Molly :D För den använder man verkligen och man är mindre benägen att köpa "billiga" plagg.. Ja du förstår vad jag menar. Glad påsk!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Usch stackars, det är så tungt att sluta amma. Jag har inte hunnit gå in på några dagar så nu har jag läst ikapp.
    Jag tror att det är svårt att förstå det bandet man känner, det är så oerhört känsloladdat. Min Mygga tog vällingflaskan istället, så jag led nog mer, även om det gjorde att vi kunde dra ner väldigt gradvis. Men tom nu, 1,5 år senare, och då slutade jag när hon var 1,5 år också, så minns hon mycket väl. Fast inte på ett negativt sätt.
    Men det är nog så att det är värre för mamman,i alla fall efter första biten, barn lever mer i nuet.
    Men när man har gruvat sig för något sålänge kan det nästan vara skönt när man väl gör det, då slipper man ju gruva sig för det i alla fall. Fast lite ledsen måste man ju få vara också. Ta hand om er och lycka till! Nu har ni ju klarat första dygnet, och det låter ju som det gick bra - vad skönt!
    Kram! /Sara

    SvaraRadera
  3. Härligt att natten gick ok! Och du är superfin, precis som vanligt! Önskar dig en fin långfredag. Här ska det putsas fönster. Det gör vi varje långfredag :-D

    SvaraRadera
  4. Skönt att natten gick bra. Glad Påsk!
    kram

    SvaraRadera
  5. Sanni Bus: Jag håller med dig fullständigt! Jag har en hel flyttkartong med kläder uppe på vinden som är från förra våren, tror du jag använder? Knappast! Glad Påsk!!!!

    Sara: Tack för omtanken!!!Det har verkligen gått över förväntan!!!

    Jmmix: Tack :)

    Sagas mamma: Aha, vilken tradition :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails