Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Paket idag?

God morgon :)

Då var det dags igen, en ny arbetsdag väntar. En lite annorlunda sådan, vi har nämligen ledningsgruppsdag. På ett sätt är det skönt att få en paus från barngruppen, men å andra sidan brukar jag känna mig helt manglad, totalt slut efter en dag då det bara skall tänkas, tänkas, formuleras, vridas och vändas. Jag är ständig sekreterare och skriver alla protokoll. Det är bra för att jag håller mig vaken, men jag får liksom inte missa en sekund. Vi slutar två (min ordinarie tid, skönt) men vi brukar alltid dra över och sedan skall jag packa ner den bärbara.
Hämtar alltid de stora barnen först, småttingarna hinner nog äta mellis idag.

Har jag tur kommer det i alla fall ett paket idag, fick sms igår om att det REK-brev som Milk&Honey lämnat in skulle komma idag. Är det därför Milk&Honey har dyr frakt (60 kronor), för att de skickar REK tro? Fick leveransbekräftelse från Nelly så det skall komma inom två dagar. Campadre mailade förra veckan att de ligger efter med utskick så det kan säkert dröja...

Har bara två Tradera-paket som inte är betalade. Jag har mailat och sms:at men inte fått svar, det tycker jag är lite drygt. Varför budar man om man sedan inte betalar? Dessutom ninjades de sista plaggen hem av samma person och jag har skickat extra meddelande om samfrakt...Personen har massor av omdömen så hon är ju rutinerad...Väntar väl ett par dagar till..

Dagens outfit:
100 gr lovelove tank i dark pink (storlek 0)
Baslinne, kjol och leggings från Gina Tricot
Träskor från Calou


Har på mig min Grandmas coat i pink (storlek 0) till jobbet, om det är kallt inne kan jag ha den, men knäppt för det är INTE samma färg som på linnet.

Ha en bra dag!
Helénakramar

2 kommentarer:

  1. Oj vad sommrig och söt du ser ut! Har ni så varmt och härligt väder? /Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Malin: Ja, varmt och skönt i Örebro :) Nu är det 13 grader fastän klockan är sex...

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails