Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Helt slut :(

Hejsan :)
Tänkte skriva av mig lite...ibland har man så mycket konstigheter för sig och då är det skönt att få sätta ord på tankar och känslor!
Jag kände mig glad och nöjd i morse, men i takt med att dagen gick så förbyttes det till frustration istället. Jag var så sugen på att GÖRA något roligt idag. Jag hade gärna tagit med mig barnen och hittat på något skoj, samtidigt så hade jag liksom inte riktigt kraft att organisera och styra upp. Jag vet också att P-O var beroende av att få jobba på med datorbygget och är jag då borta så blir det knas med matlagning osv (jag menar att det stjäl tid från det han måste göra). Kände mig låst och inte alls tillfreds. Tvillingarna har varit på ett gott humör idag och riktigt lugna och snälla mot varandra. Luca däremot har inte alls varit i form, gnällig och ledsen (det är nog dubbelt det där, dels märker vi av det för att jag inte kan trösta honom på samma sätt som jag alltid gjort, dessutom så tror jag att han är lite sorgssen över att amningen är slut + faktumet att han är besvärad av sin tröga mage).

Några grannflickor kom över och lekte med barnen, först gick de på en promenad, sedan lekte de både inne och ute med dem i vår trädgård. Till slut gick de en sväng till lekparken. Lovisa var på Marieberg med en kompis så egentligen hade vi alla chanser i världen att få lite kvalitetstid, men samtidigt så ringde det på dörren stup i kvarten, alltid något barn som vill något...
Vi hjälptes i alla fall åt att göra rent alla stolsdynor och P-O tog fram två utestolar så att vi kunde fika i solen, det var mysigt!

Jag passade på att baka en kladdkaka till kalaset imorgon och gjorde även middagen, chilikassler med ris.
Plockade lite, diskade och tvättade. Lade ut två saker på Tradera (eftersläntare). Började känna mig riktigt irriterad och valde att lägga den energin på ett projekt. P-O´s sida av klädkammaren! Först gjorde jag i ordning bland alla våra skor, gjorde plats för fler av mina vinterskor på en hylla, flyttade över alla mina sommarskor till skoskåpet i hallen. Mer plats under alla kläder med andra ord.

 Rensade ur en del av hans kläder som jag tycker är rätt bedrövliga (min man är en samlare och jag en kastare). Gick upp med kassar på vinden och tre skoförvaringssaker samt lite småplock. Rensade ut bland skjortor och byxor som är mindre snygga och lade uppe på hyllan istället. Det blev jätteluftigt och fint bland de hängande kläderna istället.
Alltså, man mår ju hur bra som helst efter en sådan sak! Så glad och nöjd över att ha betat av en sådan där överhängande sak.

När jag ändå var i farten gick jag igenom lådan med "viktiga" saker som jag har i Williams och Tildes rum. Lade ut en av mina "gamla" mobiler på Tradera, skall bli spännande att se om jag blir av med den. Det har OCKSÅ hängt över mig vill jag lova!

Luca har varit rätt ledsen på kvällen, jättehård igen och ont i rumpan. Vi försökte hjälpa honom att få ut det men gick bet :(. Åh, vi mår så dåligt alla tre, både han och vi föräldrar. Man vill inte se sitt barn lida! Han har nyss somnat utan att ha bajsat.

Idag har han inte frågat efter tutte en enda gång, jag har bara behövt pumpa ur det värsta en gång, skönt!

Tränade också förresten, det var ytterligare ett bra sätt att frigöra lite energi.
Nu väntar vi på att Li skall somna, Leon somande nyss. P-O´s datorbygge är klart, nu gäller det bara att få igång allt, han installerar och har sig för fullt nu, men som vanligt när det gäller datorer så skall det krångla!
Han skall montera stödhjul på Leons cykel också...
Aldrig tar det slut...

Imorgon smäller det, 4 år *mammas älsklingar*

Kram kram och med stor förhoppning om en ROLIGARE morgondag!

(Ps, bara genom att skriva ner det här mår jag bättre *glad*)

3 kommentarer:

  1. Hej
    jag läser din blogg och tycker att det är intressant, kan inte låta bli att ge dig ett tips som underlättar för er son att få ut bajset. Jag har provat på mitt barn och fått tipset av en äldre dam och det funkade superbra. rekomenderar verkligen att du försöker men jag kan förstå om ni tycker att det låter knasigt och låter bli. Ta en bit barntvål, forma den så att den har runda kanter sen stoppar ni in den i stjärten, kommer det inget första försöket gör ni samma sak nästa dag,masera magen med varm olja och "pumpa" som det heter när små barn har kolik. ta båda benen och tryck mot magen medans han ligger.Önskar er gott och hoppas det går bra.

    mvh en mamma som känner med er

    SvaraRadera
  2. Ha så trevligt på kalaset imorgon och krama dina stora barn från grannarna!Om vi inte ses så jag ger dem en kram själv vill säga!

    SvaraRadera
  3. Anonym: Vi tar tacksamt emot alla tips och så betar vi av dem i takt med att vi misslyckas ;) Kramis

    Helena: Tack!!!! Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails