Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Ny dag, nya tag!

God morgon :)

Hoppas allt är väl med dig!!!
Jag skrev aldrig något inlägg igår kväll.
Dels var jag mör efter en hel ledningsgruppsdag som resulterade i fyra sidors protokoll (och jag är sekreterare). Och dels hände trista saker hemma. Jag hade helt enkelt ingen lust eller inspiration att blogga.
Vi betsällde mat från pizzerian, jag tog min standard, kebab med bröd, men istället för kött har jag fetaost i *gott*.

Lade mig i sängen en stund och somnade till när jag tittade på en film.
Vaknade strax före åtta och mådde rätt kymigt. Det var liksom inte läge att somna om för alla barnen var vakna och jag hade förberedelser att greja med, tvätt o s v.

Igår dök Tradera-killen upp med två barn, han var hörselskadad så vi hade ingen längre dialog (även om jag kan en del tecken som stöd, TSS). Jag var lite nervös att han inte förstått att den var låst till 3 (det stod tydligt i objektsbeskrivningen, men ibland är det som att folk överhuvudtaget inte läser den). Jag behövde inte oroa mig för två timmar senare hade jag fått jättebra omdöme! Det känns extra viktigt när man träffat personen, ett alias utan ansikte är liksom inte samma sak...
Nu har jag fått betalt för samtliga auktioner som jag haft ute i april.
Det blir nog en vända till i maj skulle jag tro...vi får se om jag orkar!

Vaknade jättetidigt i morse, känner mig lite nervös idag, måste ta itu med en sak och det ger mig lite magknip. Gick upp och kolllade kontot och fixade med överföringar, barnbidrag idag! Betalade en räkning och tränade sedan en kvart. Det är lagom mär jag öppnar, det blir så fasligt tidigt annars.

De små sover fortfarande, P-O och jag äter frukost...

Dagens outfit:
Emb bikette denim jacket (storlek 0)
Poplin s/s frilled blouse i pink (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Jeans flare i pink (storlek 0)
Converse

Ha en bra dag!!!
Helénakramar

6 kommentarer:

  1. Vad fin du är idag! Och du har verkligen haft superfina outfits de senaste dagarna!! Jag har varit lite frånvarande och inte hunnit kommentera bara!

    Även jag har betalat lite räkningar idag på morgonen. Hur delar ni upp er budget/konton? För visst har ni ju barn i lite olika relationer (som jag!!)? Tips emottages tacksamt!

    SvaraRadera
  2. Vad fin du är! så vårig och härlig klädsel, supersnyggt! Hoppas det går bra det du måste göra idag och att magknipet över det ger med sig. Jag har också magknip kan jag tillägga, min stora flicka (10 år) har helt plötsligt blivit hackkyckling i skolan så just nu är livet skitjobbigt! Vad gör man!? Är både arg och ledsen på att andra barn kan vara så elaka. Nog om det. Jag gillar din rosa outfit big time!! kram

    SvaraRadera
  3. Madeleine: Åh vad tråkigt, det finns ionget som gör så ont som när ens barn far illa :( Hoppas det vänder snart!!!

    Sagas mamma (och var din kommentar tog vägen vet jag inte): Vi har separerad ekonomi, P-O och jag. Dock har vi några gemensamma konton, t ex ett hus/bilkontot där vi båda sätter in samma summa varje månad. Sedan har vi en matkassa (kontanter i en plånbok) där vi lägger samma summa varje månad. Våra tre gemensamma barn har ett konto (pengar från barnbidraget) där dras spar, försäkringar och det som blir över går till kläder. När vi köper gemensamma saker delar vi rakt av. Jag försörjer mina stora barn och hans sina...Så har vi löst det :) Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Du är jättefin...sommrig värre!! Kollade på jeansjackan i helgen och är verkligen superfin i verkligheten och MJUK!! Hoppas det går bra det du skulle göra och att magknipet försvinner sen!!
    Detta med ekonomi är inte lätt men ni verkar ha koll och det fungerar kanon!!

    kramar lycka till!!

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Vilken fin outfit idag, gillar jeansen skarpt, men så gillar jag dt mesta som är rosa;)

    Lycka till med dt du hade att göra hoppas dt ordnar sig till dt bästa.

    en kram till dig

    SvaraRadera
  6. Tack för att du delade med dig! De små har alltså ett gemensamt konto. Fiffigt! Jag ska verkligen ta tag i det här med att sortera upp ekonomin lite mer. Vi är dessutom särbor vilket gör det än mer komplicerat :-D :-D

    Hoppas magknipet i magen släppt, och att det trista som hände hemma igår inte förmörkat din dag!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails