Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Jag älskar råååååsa :)

God morgon :)

Då var det invigning av nya jeansen. Jag har älskat rosa i många år nu och jag är lika glad varje år som man hittar den färgen i butikerna!

Jag är i någon form av svacka nu. Om jag tänker efter så är det nog ungefär en gång i månaden som jag trillar dit (skulle kunna dubbelkolla med bloggen och se om min "teori" stämmer). Jag har hormonspiral och alltså ingen mens längre, men jag kan tänka mig att alla processer pågår ändå i kroppen. Jag vill påstå att jag aldrig lidit av pms eller så, men kanske det förändrats sista åren? Jag blir liksom så himla arg och frustrerad. Blir förbannad för småsaker. Jag känner mig omotiverad och trött och less helt enkelt! Jag brukar ju annars tycka att jag har ett bra liv, men de här dagarna känner jag (som jag skrivit innan) att jag säger upp mig! Inte från mitt betalda arbete på skolan utan det obetalda på Glimmervägen 5.

P-O tränade igår kväll. Han hjälpte mig med kvällsrutinerna innan han åkte. Jag tränade en kvart, tvättade, diskade och plockade. Ringde Micke och vi pratade en stund, barnen har nämligen fått plats på kollo igen i sommar, de blev så lyckliga och skrek rakt ut. Betalade avgiften och sorterade med papper. Mailade Tradera-tjejen igen, skrev att jag lägger ut kläderna till helgen, då har hon fram till fredag på sig att betala.

Apropå pengar, fick en elräkning i förrgår, på 4000 kronor, betänk då att vi betalar varje månad och att vi bara har hushållsel. Jag håller mig verkligen för skratt. Det är ju sjukt höga priser nu, det här var visserligen en avräkning också, men ändå...I januari betalade vi en på 3 000 och däremellan ca 1300 kronor i månaden. Nu vet jag ju att jag tvättar och diskar extremt mycket, att vi har många apparater och så...men ändå...roligare kan man ju ha för pengarna, elller hur!

De små kom inte till ro till en början, inte förrän strax före nio sov alla de små. Tilde och jag tittade lite på en film "Veronika decides to die" under kvällen. Finstämd film men inte uppyftande precis. Vi åt lite popcorn och hade det mysigt, sånt behöver jag nu!

Idag jobbar jag och sedan skall jag på en föreläsning mellan 16 och 19. P-O har ändrat i sitt schema (han stänger annars) så att han kan hämta småttingarna, jag har förlängt vår vikarie så att jag kan åka ifrån jobbet lite tidigare och hämta hem de stora före...

Dagens outfit:
Tenfold knit i rose (storlek 0)
Alloverprinted polycotton tank (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Jeans(?) Flare i rose (storlek 0)
Skor från Vagabond


Ha en bra dag!
Helénakramar

4 kommentarer:

  1. TACK..får nog bli ett vitt hihi...du är verkligen sommarfin idag gillar oxå rosa hihi..men äger inget platt åhh vad jag är tråkigt insnöad!!! Ang depp i månaden tror jag på din teori...man ändrar sig heller aldrig haft PMS men har tillkommit efter barn och ålder hmmm tråkigt men finns nåt på hälsokost remifemin eller så många av mina vänner äter det och mår toppen känner inte av fråga om det kan vara värt att prova och må toppen häng inte upp dig på namnet utan fråga men påminner om det iaf!!!
    Ha en underbar dag och om 2dagar åker vi till Istanbul utan barn vet du blandade känslor men känner att vi behöver det ska bli ljuvligt najs men kommer sakna mina fina barn desto kärare att komma hem!!

    Kramar i massor!!

    SvaraRadera
  2. Jag kan nog säga samma sak, jag älskar mitt liv men ert par dagar imånaden ifrågasätter jag allt, känner mig nedstämd, allt som jag brukar älska att göra känns inte alls så kul, är lättretlig, och otrevlig. Hemsk Mao. PMS är ngt som kommit med barn och ålder. Försöker trösta mig att det är PMS men det är svårt att ignorera dessa känslor. Snygg du är idag, med solbrännan me!

    SvaraRadera
  3. Himmel så fin du varit idag! Söt som socker.

    Kan bara håla med andra läsare om PMShelvetet. Jag brakar ihop en gång i månaden, så är det bara. Turligt nog går det snabbt över.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails