Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Krassliga barn...

God morgon :)
Efter en mycket rörig kväll och en tuff natt känner jag mig något mörbultad...
Vi skulle ju ha lite myskväll igår hade vi tänkt...
Lade mig i tvillingarnas säng med Luca och vi såg på Pippi tillsammans. Han somnade tio i sex och jag trodde i min enfald att det var för natten (han hade inte sovit på dagen). Leon somnade utslagen efter sin astma-attack ungefär samtidigt.

P-O och jag lade oss i sängen, bullade upp med kuddar och tittade på "Law abiding citizen" i datorn med popcorn och Li bredvid oss. Hon tittade på Nils Holgersson (fick dubbla två dvd-boxar med den samlingen i present).

Sedan vaknade Luca. Först var han jätteledsen men till slut kom han till ro. Dock somnade han inte om förrän vid tiosnåret. För att vakna flera gånger under natten. Två i natt ville han se film men då bromsade jag vilket innebar ungefär 20 minuters gråt och väckning av Li. Däremellan hade Li varit ledsen och klagat på ont i halsen. Leon hade varit uppe och ätit macka.

Idag blir det vab för P-O. Alla känns lite småkrassliga, jag hoppas att en dag till räcker för att det skall piggna till...

Dageens morgontrötta outfit:
Lovely knit i lite lilac (storlek 0)
100 gr lovelove tank i lite lilac (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Plyschkjol från me&i
Leggings från Gina Tricot
Converse
Ha en bra dag!
Helénakramar

6 kommentarer:

  1. Fin du är idag verkligen vårig!! Vill oxå ha converse men vet ej vilken färg rosa men de finns bara i stora kvar..suck har ju minifötter haha...!! Krya på de små mina är oxå på G att bli förkyldajag själ med men bryter aldrig riktigt ut..och nu kommer ju vårförkylningen lagom till att vinterförkylningen gett sig...alltid nåt!!
    Ha en bra dag idag!!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hoppas alla snart är helt bra.

    Tabby

    SvaraRadera
  3. Supoerfin och vårig är du idag!!

    Hoppas barnen piggar på sig snabbt...

    KRAM MiA

    SvaraRadera
  4. Så vår fräsch du är idag! Hoppas att barnen kryar på sig snart. Kram

    SvaraRadera
  5. Vågar du låta din man vabba ;) Läste nyss på internet:
    "Enligt familjerådgivare Eva Sternberg är alla pappor livsfarliga för sina barn. Hon menar att barn under tre år, under inga omständigheter får lämnas ensamma med en man. Detta för att antalet småbarnsolyckor i hemmen har ökat.Mäns hjärnor är utvecklade för att skjuta bisonoxar, dessutom har de ingen känsel i fingertopparna."
    Vilken tokkärring! :)
    //Sandra

    SvaraRadera
  6. Åh vad fräsch du ser ut, riktigt härliga vårlika färger och är det inte så att du fått lite sol på näsan också!?;-) Finns inget bättre skönhetsknep än att lapa lite sol tycker jag, känner mig så mycket fräschare med lite solbränna och vantrivs alltid då jag blir för blek...
    Hoppas barnen är bättre snart!!
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails