Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

4 continent x-stich has arrived :)

Då var den här, min livs första 4 continent! En kortare variant av denna var det första Odd Molly plagget jag föll för. Maria bar den (rosa och koboltblå) tillsammans med koboltblå chinos och rosa converse, såå snyggt! Började då kika runt lite på nätet men kunde inte hitta den. När jag sedan hamnade i Mollyträsket var det såå mycket annat jag ville ha och denna tunika fanns inte alls med på önskelistan.

Sedan inträffar det där som vi mollyfantaster nog alla kan intyga "oj, jag gillade den inte först men NU måste jag ha den". Vad är det som händer? Jag tror att vi blir inspirerade av varandra, istället för att se plagget på en stillastående "modell" så ser man plaggen i de mest fantastiska kombinationer på helt underbart vackra kvinnor och plötsligt är man kär! Denna fina klänning har jag sett hos Ina, Nathalie, Maria, men föll för den ordentligt gjorde jag när jag först såg den i handen på en mamma på jobbet, hon skulle sälja sin i dark blue och ville ha tips om var.

Veckan efter var jag på mitt livs första Gangstarparty och där hade säljaren på sig en i dark blue *såå snyggt*. Då började min jakt...Bestämde mig raskt för att jag skulle ha en i blossom, dels gillar jag färgen men framförallt har jag inget plagg i denna underbara färg. Hade span på ett par men ville inte köpa till fullpris tre veckor före eventuell rea. Sedan hittade jag på rea på Fitts and Company och gjorde mitt första USA-inköp.

Idag ringde det på dörren och P-O fick mottaga paketet, 17 dagar efter beställning. Jag har frågat runt och det verkar som att jag sluppit skatten (eller ni som är experter, kan jag få den i form av en räkning efteråt?), I såfall har jag betalat ett bra pris, under det pris som den reas för på Ajabaja kids nu...(och det var ju lite retligt, upptäckte det i helgen, å andra sidan vet jag ju att jag inte ville chansa).

Direkt när jag kom hem från jobbet ville jag förstås prova:

Dagens eftermiddagsoutfit:
4 continent x-stich i blossom (storlek 0)
Spoiler underdress i powder (storlek 1)
Spoiler underskirt (storlek 1)
Beiga grovstickade strumpbyxor från H&M
Knee length socks i dark pink





Två Humanityband, ett i magenta och ett i rosa


Nu skall P-O och Lovisa åka upp på stan, dels skall de hämta min vigselring, men jag hoppas på att de får lite kvalitetstid, far och dotter! Luca sover och tvillingarna ser film, jag skall dricka upp mitt kaffe och mysa med dem!
Ha en bra dag!
Helénakramar



15 kommentarer:

  1. Jättefin i din xstitch!
    jag har en cerise o den är så fin! Vill definitivt ha en gammelrosa/beige till våren...vardags fin men även till fest passar de!

    Kul att du fick ditt paket idag, jag väntar fortfarande..jag beställde en voile shortdress i rose ju av Amy 3 dagar efter dig så hoppas min kommer innan nyår, buhuu....det var ju egentligen en julklapp till mig från mannen, men den bara MÅSTE komma innan nyår...Exakt 2 veckor sen nu.
    Nej jag tror inte man åker på skatt sen, det får man papper på när paketet kommit, att man måste betala det innan man hämtar ut, så du har klarat dig!:)

    Det där med produktbilderna har du alldeles rätt i, jag satt o dissa hooded pile parka i powder när den kom ut, jag var tidigt ute med jackköp och kunde välja vilken jag ville, valde den rakare modellen i brunt istället....Ångrar det styggt!
    Och nu efter att ha sett folk på stan, dig oxå:) så bara jag var tvungen att ha denna söta jacka!!
    letat mig gul o blå, men IDAG fick jag tag i en på rea som skickas från stockholm till mig(mathilde)

    Såååå glad!
    O idag kom mina holiday specials på posten med, 4 humanityband för 80 dollar, pangpris!!

    En glad dag idag alltså:)
    Todelooo
    Så produktbilderna kan verkligen ha fel!

    SvaraRadera
  2. Filippa: Åh vad roligt!!!Vilka färger var det på Humanitybanden? Hoppas din tunika kommer innan nyår!!!Helénakramar

    SvaraRadera
  3. Åh vad härligt att du har fått ditt paket ! jag beställde i samma veva som du från Fitts & Co men har ännu inte fått mitt paket, väntar och väntar :-)
    Ha en fortsatt fin dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Oj vad fin den var! Verkligen superfin.

    SvaraRadera
  5. Helt underbar är den..jag köpte den faktiskt till fullpris för längesedan för jag insåg att denna är mig! Jag älskar den- har den alltså i blossom...och den säljer jag aldrig!!
    Idag fick jag också hem en taradiddle i grey som jag suktat efter läänge och som nu äntligen är min! Tjohoo!

    (och ja- har en chocolate på G...från England. Hoppas att de är snabba...x-stitch alltså...vänta, vänta, vänta...)

    SvaraRadera
  6. Jag köpte ett vitt, baby pink och 2 magenta! Det ena magenta är en julklapp till syrran nämligen:) Även den något försenad, haha!

    SvaraRadera
  7. Jättesnygg färg på dig :-)

    Tabby

    SvaraRadera
  8. passar verkligen till ditt mörka hår. Fin uppfräschning av din blogg. Kram

    SvaraRadera
  9. Den är jättefin på dig! Vill inte vara glädjedödare, men jag har köpt saker på amerikanska webbshoppar och åkt på tull i efterhand. Har fått räkning hemskickad. Hoppas att du klarar dig!

    SvaraRadera
  10. Tack för alla komplimanger :)
    Linda G: I såfall får jag ta den smällen sedan...

    SvaraRadera
  11. Snyggt, jag hade min i chocolate i dag. Skönt att höra att det gick bra och utan extra avgifter att beställa från USA. Jag har ännu inte vågat...

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  12. Supersnygg är du i din x-stitch. Jag har en i blå/vit som jag älskar och nu är en i chocolate på väg från England. Kram!

    SvaraRadera
  13. Grattis!

    Om det fastnar i tullen så får du lösa ut det på posten... du klarade dig med andra ord!

    Härligt - den där kommer nog vara urläcker även i vår!

    KRAM

    SvaraRadera
  14. Jättefint! Jag vill bara säga att det är väldigt jobbigt att läsa text på svart bakgrund. Det gör ont i ögonen ganska snabbt. Man kan få räkning hemskickad från Tullen så du kan få det i efterhand om du har otur.

    SvaraRadera
  15. Den är verkligen superduper snygg vilken färg och passar dig perfekt!!
    Bloggen superfin tycker det är lättere lästa när texten är som du gjorde i föregånende sida orange!!

    KRAM

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails