Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Beslutsångest-jag?

God morgon :)
Allt väl med dig? Njuter Du av ledighet, eller jobbar du så här i jultider? Jag är glad att jag går raka veckor, jag uppskattar att vara ledig tillsammans med P-O. Jag har jobbat natt på McDonald´s, det passde mig inte, jag kan inte sova länge på morgonen, så trots att jag stupade i säng vid tre-fyra på natten så vaknade jag vid sju ändå, i längden blir man VÄLDIGT trött!
Jag har ett litet dilemma som jag undrar om Du vill hjälpa mig med? Jag har ju förstås kommit på att jag verkligen vill ha Amerind dress (konstigt va´? ;)). NU är det så att vi skall åka upp på stan hela familjen, först till Heaven för att det är
30 % där. Jag hade ju tänkt att pröva klänningen där, den är i storlek 1. Jag har både storlek 0 och 1 på klänningar så jag vet inte riktigt vilken storlek som passar mig. Har hört att den skall vara normal till liten i storlek, stämmer det, ni som har den?
Nu på morgonen hittade jag klänningen på Ajabajakids, där är det också 30 %. Den klänningen är dock i en annan färgställning och i storlek 0. Vilken skall jag välja? Kan Du ge mig en kommentar i fältet nedan om Du har en åsikt? Just nu lutar det åt att jag åker in, provar den, finns den inte kvar eller känns "fel" så hoppas jag på att den andra finns kvar. Samtidigt är det något i mig som säger "köp den på Ajabaja NU!"


Dark Pink....

Chocolate (?)
Vilken gillar du bäst?
Idag är det Gangstartema på småttingarna :)

Li har den randiga tröjan My, kjolen Signe och byxorna Amanda


Leon har t-shirten Eddie och stuprörsjeansen Asta


Luca har jackan Lova och byxorna Lea


Hur cool är inte jackan bakifrån? Värsta hiphopkillen, bara guldkedja som fattas ;)
Dagens mammaoutfit:
Alpaca hoodly knit jacket i chocolate (storlek 1)
Spoiler tank i chocolate (storlek 1)
Contour denim stretch (storlek 0)
Swedish hasbeens i cognac







I går kväll busade vi en lång stund med barnen och trots detta + en lååång telefonringning och påringning på dörren så somnade barnen vid halv åtta. Jag gjorde mig i ordning och satte på en gammal Wallanderfilm, som jag somnade ifrån. Konstigt att man blir så trött av en hel dag utan måsten?
Barnen har sovit hos mig och P-O i barnens säng. Natten har varit lugn, inga stora astmabesvär, tur! Halvsex drog det igång, Leon ville se tv och Li fick ett tokspel, började sparka på pojkarna och pratade om Byggare Bob. Inte förrän jag lade henne på mitt bröst lugnade hon ner sig. Vi tittade på Barnkanalen en stund innan vi gick upp. Gjorde frukost och klädde dem, de har lekt med sina nya leksaker och jag har suttit här en stund, tagit rätt på tvätt, bäddat och plockat....
Skall Du också iväg på rea idag? Vi skall leta platt-tv till Ludde och luncha ute idag *mys*.
Ha en bra dag!!!
Helénakramar











14 kommentarer:

  1. Hej Helena!
    Jag har aldrig kommenterat din blogg någon gång så det här blir den första. Jag har aldrig heller köpt/ägt något odd molly plagg och kommer troligen aldrig göra det heller. Men vill endå säga att du är otroligt fin i alla dina kläder.
    Jag har istället fastnat för din blogg pga sättet du skriver på, du känns så ärlig. Och det är roligt att höra om vad ni gör om dagarna och se barnens fina kläder. När det gäller barnkläder är jag en riktig shopoholic :o)
    Har handlat en hel del på rean i webshopparna nu så jag tror jag ska hålla mig ifrån rean i stan idag, vi får se.
    I övrigt så tyckte jag den översta klänningen var finast av dom du lagt upp här. Håller tummarna för att du får någon av dom iaf.
    Ha en bra dag! Kram Anna med Novali

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Håller med kommentaren ovanför ; dark pink är finast. Ska ta mig en liten tur till Heaven jag med i dag. Är luspank efter jul, men det kostar ju inget att titta ; ) God fortsättning!

    SvaraRadera
  3. Anna & Linda: Tack för åsikter!!!!Kramis

    SvaraRadera
  4. Hej igen, spännande att du haft elever med Waardenburgs syndrom. Det är ju inte så vanligt. Måste fråga om dom hade/har några mer besvär än hörselnedsättning? Det har inte Novali nu men jag oroar mig hela tiden för att det ska bli något mer. Men mest oroar jag mig för att hörseln ska fortsätta att bli sämre och sämre.
    Kan du teckenspråk?
    Kramkram

    SvaraRadera
  5. Anna: Nej, inte mer än andra barn ;)...inget fel på intelligensen eller så! Jätterara barn! Jag kan liite teckenkommunikation. Kram kram

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Dark Pink,absolut!

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  7. Jag hade valt den i chocolate, men båda är fina så vilken du än väljer blir du som en karamell.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  8. Dark Pink tror jag blir snyggast!

    SvaraRadera
  9. Båda är så fina, båda skulle passa så fint på dig.

    Fin du är idag. Vi ska fira lite jul till idag, här hemma. :)

    Kram

    SvaraRadera
  10. Dark pink är finast. Du passar bäst i den färgen.
    Fast är den för liten så är det surt :-(.

    Tabby

    SvaraRadera
  11. Dark pink den va helt ljuvigt fin och kommer passa dig som handsken !!!!

    Önskar dig lycka till både på stan och i webbshops djuneln och hoppads det blir en!! Själv ska jag åka jobba har den äran att jobba hela julen/nyår/trettonhelg men ojojoj vilken braklön i januari hihi...

    kramar och good luck

    SvaraRadera
  12. Hej! Båda klänningarna är ju så fina men jag har fastnat för den översta i dark pink, tror att du skule vara så fin i de färgerna! Har själv kikat på den men för min del får det vara eftersom jag nyss köpt en Everywear dress i Alm Black och ev kommer en i chalk också hem snart, från ditt underbara smultrongården, gud vad trevliga de är!! Men man blir ju onekligen sugen på allt fint som nu finns på rea...Ha en bra rea-dag! Kram

    SvaraRadera
  13. Jag har min i chocolate och har den i min vanliga strl 3. Den sitter ganska precis utan att kännas trång eller obehaglig så du kan nog ta den som du hittar. Alltså 0 eller 1 tror jag kvittar.
    Färgmässigt så tycker jag alla 3 färgställningarna är underbart vackra. Kan inte råda dig här tyvärr. Ser man till dina frger kanske jag skulle säga choco men jag vet inte. Du blir nog fin i vilen som!

    Lycka till på jakten! ;-)
    KRAM

    SvaraRadera
  14. du är fin som vanligt. Tycker nog att dark pink är finast :-) Hoppas att julhelgen varit skön och trevlig :-) Stor kram och god fortsättning

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails