Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Frisören!

Hej där :)
Dagen har gått i ett. Åkte först till Maxi, skulle kompletteringshandla lite och förstås köpa lördagsgodis. Köpte en film till småttingarna, lite julmat och lite "vanlig" mat.
Åkte hem och då ringde min mormor precis. Jag älskar mina morföräldar, men min mormor har blivit väldigt bitter de senaste tio åren, det tär på en. Jag försöker peppa och uppmuntra, hitta ljuspunkter, men ibland är det som förgjort. Sedan började hon gråta för att mamma och jag är osams. Det är inte hennes problem och absolut inte hennes fel tycker jag, att det är sorgligt det kan jag hålla med om, men det är ingen idé att hon oroar sig. Det är bättre att hon ringer direkt till mig och frågar hur vi har det (mamma har ändå aldrig vetat när mormor frågat henne). Fick höra att mamma skall fira jul med sin kille, va´bra, då finns det ingen risk att hon dyker upp hos min pappa på julafton, det skulle ha blivit olidligt stelt.
Vi käkade grekiskt lantbröd till lunch med massor av småplock till *gott*. Sedan tog vi med oss småttingarna. Stannade till vid Biltema, medan P-O gick in för att handla trixade jag i ordning Leons bälte, det har varit felvridet sedan vi köpte Toyotan. P-O köpte en elmotorcykel till småttingarna i julklapp och sedan tomma dvd-skivor och batterier. Vidare ut till IKEA, P-O köpte julklappar och presenter. På fredag är det stort släktkalas, hans ena syster fyller 50, hennes son 30 och
P-O´s pappa 75 år. Barnen fick göra egen glass och sedan åkte vi vidare.
Stannade till vid Eurostop och klippte både P-O och Luca. Luca gråter och skriker och slingrar sig, men det gick hyfsat bra idag och fin blev han! Det är alltid förknippat med ångest hos mig när han skall klippa sig, skönt att ha det avklarat nu!
Frisören som klippte P-O hade massor av tatueringar, hon var jätterar och vi pratade lite om dem, bland annat hade hon en stor textremsa över bröstkorgen "you receive what you give" (en text från gruppen In Flames, jag har lagt till den i min Spotifylista, inte alls min typ av musik, men just texten till låten tycker jag var bra!)

Nyklippt P-O

Nyklippt Luca

När vi kom hem ställde jag mig i köket, gjorde hemmagjorda hamburgare med bröd och pommes, stekte en quornburgare till mig. Vi har precis käkat, jag smuttar på ett glas vitt. P-O skall hämta Lovisa från Luciavaka i natt, hon skall gå på "biokavalkad" på Filmstaden med sina tjejkompisar, det blir nog roligt. P-O skall hämta henne framåt gryningen.
Tråkigt nog känner jag mig urlakad, tömd på energi och ledsen :(. Är det så här vi tjejer mår, upp och ner, ner och upp, som en jäkla berg-och-dalbana?
Vi har varit JÄTTEosams idag och det tär förstås på en det med och så dräneringen i förmiddags. Det är tur att jag har Er bloggvänner, ni är fantastiska på att fylla på min gryta *tack*
Har ni haft en bra dag?
Helénakramar



4 kommentarer:

  1. Hallå Helena! Ja, vi kvinnor får nog stå ut med dessa pendlingar i humöret emellanåt. För min del brukar svängningarna bero på var i den månatliga cykeln jag befinner mig, men det tog bra lång tid innan jag såg mönstret och fattade vad det berodde på. Inte för att det hjälper när man känner sig som mest irriterad, sur, ledsen, arg eller nedstämd, men det är i alla fall bra att veta när man är där, om det nu är detta du drabbas av emellanåt.

    Tack, jag har haft en angenäm dag. Körde ett tidigt morgonpass på gymmet med en massa glada tjejer som tränade Abs&Ass, jättekul att instruera detta pass, så längesen jag körde annat än spinning. Sen har jag hämtat och skjutsat barn, avlusat tre stycken (usch!) och myst lite med skidskytte på TV:n.

    Önskar dig och din familj en skön lördagkväll och hoppas att vinet smakar!

    Stor KRAM!

    SvaraRadera
  2. En stor styrkande KRAM!!!

    Kram Madde

    SvaraRadera
  3. Japp, ett skräp är vad det är mellanåt. Kropp och själ känns helt ur balans och man är fullständigt energilös en dag. Fast man inte gjort eller haft mer att göra än normalt?! Själv har jag lidit av att bli så nestämd , att bli arg eller irriterad klarar jag ut men inte när jag bivit nedstämd. Nu har mina hormoner börjat tramsa på andra hållet och inte blir man gladare;) Jobgigast är det när man blir osams med kärleken, de ska ju stötta! Men det rä nog inte lätt att hänga med våra svängningar förmodar jag.

    ha en lugn och skön lördagkväll!
    kram

    SvaraRadera
  4. Oj nu vaknade jag till! In Flames är ju skitbra! Ett av mina favoritband! Haen bra dag! kram mia w.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails