Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Pusskalas-i rättvisans namn

....jag tycker det är viktigt med rättvisa. Jag vet att samhället är långt ifrån rättvist, men jag vill ändå att mina barn skall ha samma förutsättningar i den mån det går . Sedan är det förstås lite svårt eftersom mina barn alla har samma morfar och mormor (förstås :)) men olika farföräldrar. Mina stora barn har ingen farfar och mina små har ingen farmor. Sorgligt men sant.

Min pappa har andra ekonomiska förutsättningar än t ex P-O´s pappa. Som tur är "skämmer" min pappa bort alla fem på samma sätt. Kanske att William och Tilde får lite mer tid med sin morfar, säkerligen av den anledningen att de är stora och det är lättare att ha hand om dem/göra saker med, än med tre små vildbasar. Men det kommer troligtvis bli deras tid lite senare.

Jag vill också vara rättvis, om ett litet barn fått egentid med mamma vill jag gärna ge någon annan det. Sedan märker jag att t e x Tilde behöver mer mammatid än William. Jag är superrättvis när det kommer till pengar, de stora får samma summa i veckopeng. Alla fem får för samma summa när det kommer till födelsedagar och julklappar. Alla får samma summa sparad på sitt "vuxenkonto".

När jag nyss skulle fotografera mig kommer Leon upp för trappen. Jag vill också ta kort! Sagt och gjort, tyckte det var lite mysigt med ett pusskort, Leon med! Vad händer då? Jo, Tilde vill också ta ett pusskort. Självklart! För rättvisans skull lägger jag ut båda bilderna :).


Leon har kläder från Nova Star

Tilde har fortfarande nattlinne, det här från me&i

Dagens mammaoutfit:
Light cotton embroidered i dark blue
Vitt baslinne från Gina Tricot
Jeansleggings från Vila
Knee length socks i dark blue





Vitt Humanityband till



Skulle bara skoja med Tilde, hon är så van att jag poserar hit och dit och då skulle jag bara busa till det lite ;)
Ha en skön söndag!!!
Helénakramar




3 kommentarer:

  1. Härliga bilder! Hoppas ni får en bra dag!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Gosigt litet pusskalas :-)

    Tabby

    SvaraRadera
  3. Mysiga bilder!! O superkul bild på slutet där du ler! :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails