Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

TACK!!!

God morgon :)
Tack för alla rara och värmande kommentarer. Det är ju lite känsligt att skriva om sånt här i bloggen har jag upptäckt, en del hittar på en gång anledning att "angripa" och yttra sig negativt. När jag väljer att skriva till Er så är det för att det är så skönt att få lätta sitt hjärta, att få andra männsikors kloka åsikter och tankar och framförallt, att slippa känna sig ensam om det här dilemmat. Jag unnar verkligen alla kvinnor att ha en bra relation till sin mamma! Jag blir bara så fruktansvärt ledsen och besviken på min egen mamma när jag hör många andra som berättar att "min mamma hämtar på förskolan varje onsdag", "Vi skall till Stockholm i helgen, min mamma tar hand om barnen", "x är hos sin mormor, vi skall leta spis".
Andra säger: "Ni måste se till att få egentid, prioritera varandra, göra roliga saker ihop utan barnen". Men HUR? Min pappa är jättefin och bra med barnen, han klarar mina fem med hjälp av Berith, men jag förstår att han blir trött efteråt (vi som föräldrar är ju helt slut ibland). Jag vet att han ställer upp när det kniper, men han reser väldigt mycket och är ofta bortrest. Om det fanns fler runt omkring oss så skulle ju inte "barnvaktsbördan" bli så tung.
Jag vill åter igen påpeka att jag inte klagar eller på något sätt ångrar att jag skaffat stor familj, det är det bästa jag gjort. Det vore bara så härligt att känna att jag någon gång ibland kunde få lite hjälp med barnen från min egen mamma. Förstår ni hur jag menar? Ni som själva är mödrar, känner ni inte att ni vill ha kontakt med era kommande barnbarn?
Dagens outfit:
Hearted tunic i powder
Spoiler underdress i powder
Contor denim stretch
Swedish hasbeens i cognac


Ser ofta rätt ledsen ut på mina bilder, hmmm, jag är egentligen en ganska glad person som skrattar mycket (trots det här nedsstämda inlägget), men jag har väldiga komplex för mina tänder, min gräsliga glugg och vill inte gärna visa dem. Idag känner jag mig lite tung till sinnet och det syns på ögonen, skrämmande att inte kunna dölja sina känslor :o.




Igår hann vi med lite mys innan jag somnade som en klubbad säl, det är för väl att vi får till det med kroppskontakt ibland, annars skulle nog livet kännas rätt torftigt. P-O är världens bästa på att visa sin uppskattning. Han ger mig komplimanger oavsett om jag är skinny eller höggravid *älskar*. Med mitt förflutna är det viktigt att känna att jag duger, ÄVEN med lite fluff :D.
I natt kom Tilde upp till mig, hon hade jätteont i armen och hade kräkts på mattan i deras sovrum, det var ingen större fara. Fick skrubba lite och slänga in kläderna i tvättmaskinen (vi lägger fram kläderna som de skall ha dagen därpå på kvällen så blir det alrig något tjafs eller frågor kring det, en rutin som fungerar utmärkt hos oss). Hon fick sedan sova med mig i tvillingarnas säng. Jag förstod på en gång att det hade med sprutan att göra eftersom det verkar vaar en vanlig biverkning. Efter två alvedon somnade hon om, jag var grymt trött när klockan ringde och snoozade tre(!) gånger.
NU måste jag hasta vidare!
Ikväll skall vi till Pia på glöggkväll, hoppas på att få träffa Maria, en annan Mollyfantast som faktiskt är "orsaken" till att jag snöade in på Odd Molly:)
Ha en bra dag och tack än en gång för att ni lyssnar!!!
Helénakramar




13 kommentarer:

  1. Vill bara tala om att du gör ett enormt jobb med din familj jobb och allt annat...
    Kan bara trösta dig med att ALLT får du tillbaka av dina barn en dag för att du ALLTID har funnits där...
    Egen tid är JÄTTE viktigt men det är inte det lättaste att få till när man inte har barnvakter att tillgå... Fick lära mig att egen tid är inte bara att ha barnvakt utan att man kanske få till en morgon(vilket jag förstår är omöjligt hos Er) eller en kväll och bara kunna ta en fika och prata eller bara vara... När jag insåg det så underlättade det enormt att slippa känna pressen att alla andra utom vi får till det(nu menade jag inte att du gnäller) men helst skulle jag vilja få egen tid utom hemmets fyra väggar med min älskade... Men vet att det tiden kommer förr eller senare =))
    Ha nu en underbar dag och var rädd om dig!!!

    Kram Madde

    SvaraRadera
  2. Känner igen mig precis....vi har sällan (läs aldrig) egentid jag och min man....Min mamma och syster bor 35mil bort och svärisarna ställer aldrig upp..Man får försöka hitta de där små stunderna men det är inte så lätt när tröttheten slår till (allt för ofta)....Kämpa på för du är super!!!

    Vill oxå ha den outfiten = SUPERSNYGG!

    Kram // Mia

    HAr

    SvaraRadera
  3. Tack snälla ni!!!!Har fått beröm av två olika personer idag för klädseln *roligt*

    SvaraRadera
  4. Hej helena!!
    På din fråga om att vilja vara med sina kommande barnbarn- SJÄLVKLART!! Kan inte tänka mig något mysigare/roligare/häftigare!!
    Har ju 2 flickor som är 7 och 6 år och kommer bli MORMOR-WOW! Och sitter med en nyfödd PRINS som är 8 dagar ung hihi och insett att jag även kommer bli FARMOR en vacker dag, hur häftigt är inte det??:)

    Trist att höra att din mor inte vill vara med barnbarnen, har så svårt att förstå det, barnbarn ska ju vara livets efterrätt!!:)
    Min älskade,varma kärleksfulla mamma fanns för mig o min familj närsomhelst men tyvärr dog hon i juni i år,efter kort tids cancer , då jag var gravid i vecka 19:(
    Känns tungt att min lille prins inte får träffa min fantastiska mamma!!

    Därför blir jag så ledsen av att höra om mammor som finns i livet men inte finns där...:(

    Förlåt för det snyftiga inlägget!!

    Hoppas du får en fin dag i din kanonsnygga outfit!!

    MVH Filippa

    SvaraRadera
  5. Filippa: Tack för din omtanke och jag beklagar din mammas tragiska bortgång! Helénakramar

    SvaraRadera
  6. Kära Heléna...hoppas att du kan sätta dig över det här och inte låta det bli en större tyngd för dig än vad det är idag. Det ÄR en sorg när en närstående väljer att inte delta i ens liv - man måste sörja det men med tiden ser man till vad man har istället och hittar andra lösningar. Att ni är låsta kan jag förstå är tungt mellan varven. Jag har min kära mamma som gärna ställer upp på oss men som vi inte vill använda mer än ett par gånger per år, men då sticker vi. Hon får vila upp sig efteråt.. (precis som din pappa skulle behöva) men det gör hon gärna - det är hennes investering i mig och mitt äktenskap.


    KRAM i massor

    SvaraRadera
  7. Superfin klädsel idag..Mitt hjärta gråter då min hearted tunic är nu ute på T :-(
    Men jag valde den i fel färg och en dag kanske en ny i en annan färg får komma hem till mig;-)
    Har samma problem med barnvakter..
    Mina föräldrar orkar bara stundvis om vi ska på möte eller liknande...Mannens föräldrar i arboga..Jättetråkigt och man blir så avundsjuk när man hör hur andra kan ha det..
    Man kan bara se framåt och lära sig att acceptera det, kram

    SvaraRadera
  8. Bina och Mia: Tack för att ni alltid lyssnar och kommer med kloka ord!

    SvaraRadera
  9. Det har sagts så mycket fint redan, håller instämande med. Har mina föräldrar långt bort och makens föräldrar jobbar mycket så barnvakter har vi problem med...
    Ta hand om dig fina du!

    Kramar!

    SvaraRadera
  10. Det måste kännas jobbigt att inte ha en mamma att kunna dela tankar och funderingar med, att kunna umgås med och ha trevligt tillsammans. En mamma är alltid en mamma och jag tror att som dotter är det viktigt med en bra relation med sin mamma (naturligvis med pappa oxå) helst när man har blivit mamma själv. Jag har en toppen mamma och pappa som alltid finns där för mig. Jag tror att en vacker dag kommer din mamma att ångra sig att hon inte har funnits där för dig. Hoppas hon upptäcker snart vad hon går miste om. En styrke kram till dig som kämpar på som du gör! Ingen rast ingen ro för Heléna. Vad fin du är med utsläpp hår det var det första jag såg.

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  11. Så fin du är i tunikan! Sitter tyvärr inte alls lika snyggt på mig.

    SvaraRadera
  12. Tina, Camilla och Käthes mode hos Amelia: Tack!!!!

    SvaraRadera
  13. Vännen min vad du är fin gillar verkligen denna outfit!!! Delar dina bekymmer med barnvakt lite samma dilemma jag ej ej osams med min men de prioriterar hellre min brors barn än mina och sånt känns i hjärtat förstår du är besviken du har mitt fulla stöd att skriva sån man måste och vi finns här för att stötta dig det vet du!! Tycker du är jättesöt inte tänk på din glugg det är charm det (iaf enlg min mening) Sköt om dig och hoppas det med din mamma löser sig att hon kanske vaknar upp och saknar dig/ sina barnbarn och sin dotters man oxå såklart!!!
    Har sett många mammor/pappor som stött iväg sina barn jaa vad händer när de blir gammla ingen kontakt bittra m m men vem fel joo deras!! sköt om dig och du är en beundransvärd person som är så stark modig jaa har allt!!

    Kram til dig från mig

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails