Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Olika bud...

Jag har fått lite olika bud om bloggens nya layout. Jag har fått mycket komplimanger om att den är snygg och upp-hottad :D. En del tycker att det är lättare att läsa på svart bakgrund, andra att det är svårare. Jag behåller den så här ett tag, experimenterar med olika textfärger. Snart kommer det väl en dag när jag är uttråkad igen ;).

Eftermiddagen igår var riktigt mysig, P-O och Lovisa hämtade min vigselring, fick betala 300 kronor för den, jag tycker det är dåligt! Det är andra gången den är inlämnad nu så P-O frågade om jag har en garanti nu. Expediten frågade om jag hade ett jobb där ringar fastnar. Nej, jag står inte vid ett löpande band. jag är inte trädgårsmästare eller skulptör De redskap jag håller i min hand är en penna och på höjd en sax och ett limstift.

Barnen och jag läste, tittade på film och gosade. Jag tittade även klart på de sista avsnitten av "Morden" på eftermiddagen/kvällen. Oj vad bra, jag grät som bara den *snyft*. Till middag blev det tacos. Kvart i åtta sov de små, jag satt en stund vid datorn och hamnade på en fullkomligt idiotisk tråd på familjeliv. Frågan var om folk irriterade sig på att en del skaffar många barn.

Oj oj oj, det ena inlägget dummare än det andra. Det finns så mycket fördomar, som att man skaffar många barn för barnbidraget. Hmmm, alla som har barn vet att ett barn kostar bra mycket mer än ett barnbidrag i månaden. Man baxnar! Till slut tvingade jag mig att klicka bort tråden och stänga av datorn. Kikade på tv en kort stund innan jag somnade.

Just nu är vi inne i en sådan där tråkig fas. Jag är irriterad och sur och tycker att jag får göra det mesta här hemma. Vi har lite olika uppfattningar om det där. Hade dammsugit markplan rätt noga, torkat bort fläckar i köket. Efter maten smulade barnen sönder ett helt tortilla bröd i sitt rum och i vårt rum. Jag blev skitarg, så onödigt! Då blir det P-O som får ut för all städning som jag gör (och han inte). Jag vet att han gör vissa specialsaker som skottar, klipper gräs, rensar avlopp, grejar på huset. Men det gör ju inte vardagsbestyren roligare för mig precis.
365 dagar om året!

Egentligen bottnar nog mitt dåliga humör i att jag känner mig ostimulerad, frustrerad och lite besviken. Vi har haft det mysigt med barnen i jul, men jag saknar mina stora barn och det är en ständig sorg att vår familj är släktens svarta får med alla våra barn :(. Imorgon kommer William och Tilde hem, det känns genast bättre när jag tänker på det!

Just nu leker barnen "Brandman Sam". De hämtar sina tre "barnköksstolar" och ställer dem bredvid varandra i vårt sovrum och så leker de att de åker brandbil :) *söta*.

Har Spotify på och hörde precis reklam för Melissa Horn, oj vad bra! Var på en gång tvungen att leta upp henne och lyssnar nu. Det är min typ av musik (eller min typ av texter!). Himmel, jag blev helt kär i låten på en gång, första raderna och jag var fast. Vilken härlig röst hon har dessutom! Gillar du henne?
"Hur skall det gå?" (länk om du vill lyssna på You tube, vill du komma tillbaka till bloggen måste du gå med bakåtpilen)


Dagens outfit:
4 continent x-stich i blossom (storlek 0)
Grått baslinne från Gina Tricot
Jeansleggings från Vero Moda
Tyllkjol från Indiska
Knee length socks i chak
Stövlar från Vagabond




Humanityband i vitt och magenta




Fina detaljer!





Lite närmre
Ha en riktigt mysig dag!!!
Helénakramar







9 kommentarer:

  1. Åh, jag älskar också Melissa Horn! Upptäckte henne av en slump på Youtube nu i december så jag är också ett nytt fan. Så underbara texter och röst! /K

    SvaraRadera
  2. Jisses vad jag känner igen mig i det du skriver om städning. Jag jobbar ju bara 50% och det blir automatiskt jag som tar det mesta här hemma. Mannen jobbar femskift och är borta långa pass. Däremot har han lediga veckor och då brukar det vara tvärtom :-)
    Ja det är inte lätt med arbetsfördelning.

    Här är vi också lite av "svarta fåren" med våra barn. Det finns endel i släkten som gång på gång ska kommentera detta med barnbidrag, åh vilken stor bil ni måste ha, hur får ni plats i erat hus osv osv. Folk har så mycket åsikter hela tiden.

    Jättesnygg klänning, den klär dig verkligen.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Oh vad fin du är i den nya tunikan! blir sugen på att köpa en själv... =) Håller så med dig i allt i ditt inlägg, likadant här hemma, jag gör det mesta inomhus som att städa, tvätta etc precis som du skriver varje dag året om! Medan mannen tar hand om sådana saker som bilen och trädgården, som jag visserligen inte vill men ibland känns det ändå något snedfördelat... Det där med många barn ja, det är då konstigt att så många alltid har åsikter om detta, vi har tre barn och vill gärna ha minst en till (om vi har tur) och detta verkar trigga igång en del som har åsikter kring varför man vill ha fler. Kanske för att man älskar barn! Tilläggas kan är att de som är negativa oftast inte har barn alls eller inte fler än två....Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  4. Men det är väl var och ens ensak att ha många barn många har visst åsikter och tycker så mycket kan ju vara lika jobbigt att ha en två som flera eller hur??!!!
    Denna text om jag får säga det kanon att läsa och ser mycket snyggt ut oxå!!!
    Ang städning känner jag som du...jag gör det mesta jobbar förvisso 75% bara men har så mycket ändå lämnar hämtar barnen jämt samt får gå upp tidiga mornar när man jobbat sent 21.30 samt helgen det är slitigt men mannen gör ju annat men är man sur grinig ej on mood ja då brakar det löst här oxå!!
    Hoppas du mår bättre imorgon när dina stora kommer hem får du mysa ordentligt och få positiv energin tebax!!!
    Svarat fåret familjen tycker jag inte ni ska kalla er ni är en modern familj och blev så pga att ni fick så starkar känslor och ville leva med varandra tycker jag är viktigaste alla mår bra och trivs skit i den känslan lev och må bra eller hur!!!
    Ida är det kallt hos oss i Arboga -18grader brrrr har ni kallt???
    Du är jättefin verkligen din stil på den klänningen!!

    skickar lite positiva kramar och hoppas dagen blir bra och fort så du snart får träffa dina stora

    Tina

    SvaraRadera
  5. Tack tjejer, det betyder så oerhört mycket med era kloka tankar, ord och uppmuntrande kommentarer :)

    SvaraRadera
  6. Jag tycker att din nya layout är jättefin, speciellt när du fick ordning på headern och texten. Något som jag tycker är snyggt är när ramen försvinner runt headern, det är bara att byta färg på den till svart. Prova och se vad du själv tycker, det funkar ju med ram också, men det kan bli lite "kaka på kaka" med både bild och ram (jag är ganska minimalistisk av mig), tycker jag.

    Att vara en stor familj ska man vara stolt över, tycker jag! Inte många som klarar att rådda en sådan, med allt vad det innebär. Och det där med arbetsfördelning är ju inte så lätt heller. Själv är jag lyckligt lottad med en man som fixar det mesta hemma, vi hjälps ju mest åt, men han är grym på att tvätta och ser när det är stökigt eller dammigt och tar tag i saken. Sällan man träffar en sådan man och honom får jag hålla hårt i. Så jag kan ligga på divanen och äta praliner i fortsättningen också... Haha, skojar såklart!

    By the way - du är skitsnygg i klänningen!

    KRAM,
    Mollyista

    SvaraRadera
  7. Tråkigt att din man inte hjälper till något med barnen och hemmet och att du får göra allting själv, man blir trött bara av att läsa sånt. Om du dissar honom så här på internet kanske han vaknar, haha. Det kanske är dags att byta karl ;).
    //Katja

    SvaraRadera
  8. Katja: Jodå, han hjälper visst till med barnen och hemmet, men inte i den utsträckning jag skulle önska. När det gäller barnen hämtar och lämnar han mer på förskolan t ex. Han är en väldigt närvarande pappa, han har varit pappaledig nästan hälften av tiden och han har nästan inga intressen utanför hemmet, lik förbannat står man där med massor av tråkiga hushållssysslor. Jag behåller den karln jag har ;) men visst är det skönt att få ur sig lite irritation ibland!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails