Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Jag får passa mig!

God kväll :)
Jag vill inte vara ett offer, jag vägrar vara en bitterf....a. Men just idag skall jag tillåta mig att vara ledsen, sedan spottar jag i nävarna och tar nya tag!
Kom till jobbet, nedstämd och nervös men mötet gick riktigt bra! Sedan åkte jag på en utskällning som egentligen inte var ämnad för specifikt mig, men just då fick jag klä skott för en massa saker som jag inte kan rå för eller påverka. Blev ju inte direkt gladare och var väldigt nära att ta till tårarna.
Eftersom jag skall jobba över imorgon (vi ska gå i fackeltåg till Vivallaskolan) så passade jag på att kompa ut en timme i samband med min rast. For till Maxi och veckohandlade, hoppade in på Bolaget också och köpte lite vin. Hem och packade upp, kollade posten och grejade lite.
Tillbaka till jobbet, de hade ringt från förskolan. Man blir ju såå nojig, vad hade hänt nu? Vem var sjuk? Typ. Ringde upp och fick väldig knepig information. Min mamma hade stegat in på förskolan och sagt att hon ville träffa sina barnbarn, hängt av sig jackan och varit med i en timme. Hon hade frågat när barnen skulle hem och sedan kikat på schemat. En av pedagogerna visste att vi inte "är så kontanta" och ville höra hur jag ställde mig till det hela.
Vad skall jag säga?
Om hon vill får hon gärna träffa barnen, men hur ställer de sig till det på förskolan egentligen undrade jag? Ingen av pedagogerna hade varit med om något liknande. Vi kom fram till att hon INTE får hämta dem utan att vi sagt till och att jag skall meddela min mamma att hon måste ringa före och kolla så att det passar med verksamheten.
P-O har lovat mig att skicka ett sms till henne.
Vad betyder det här?
Att hon vill träffa barnen men inte mig?
Att hon vill markera något?
Att hon saknar sina barnbarn men inte tillräckligt för att ta kontakt med sin dotter?
Jag bröt ihop fullständigt, kändes så förnedrande att få det där samtalet, jag skämdes. Skämdes för att min mamma och jag har noll kontakt. Skämdes för att hon sätter pedagogerna fullständigt på pottkanten i och med att bara dyka upp.
Jag satt i personalrummet och grinade i en halvtimme, fick underbart stöd av en av pedagogerna. Jag brukar inte bryta ihop, men jag är också människa. Jag står pall för mycket, men inte när ALLT kommer samtidigt.
Huvaligen vilket dygn jag haft, det vill jag bara radera ur mitt liv!
Försökte nyligen pigga upp mig lite med att sortera mina mollysar ;). Tror ni det hjälpte? Föga...Men fint i klädkamamrenen blev det i alla fall!


Har mina koftor på hyllplanet (blev såå inspirerad av en annan bloggares ordning) tillsammans med alla strumpor och scarfen!

Jackan, kappan, klänningarna, tunikor, blusar, t-shirts, linnen, spoilers och till sist jeansen.

Min skosamling som används nu under vintern...UGGs:en, Vagabondstövlarna, In Wear overkneestövlar, Björn Borg stövletter, Swedish Hasbeens boots och Caloubootsen.

Åh vad jag önskar att min leverans från USA ville dimpa ner snart! Jag längtar verkligen efter den tunikan + att jag är lite spänd på om det blir skatt på den...

Imorgon skall vi på släktkalas. Lyssna på det här knepiga. P-O´s syster Ann-Charlotte fyller 50 år, hennes son 30 och P-O´s pappa 75 år.
Det är inte så konstigt, det knepiga är att
P-O´s ex kommer på släktkalaset också (med Ludde och Lovisa) och så vi med våra tre gemensamma barn och så mina två stora. Hmm, det är första gången vi träffas i "privat sammanhang" (vi ses titt som tätt i professionella möten). Jättebra att vi övar för snart börjar ungarna ta studenten och sånt, det vore bra om vi kunde sköta det snyggt då!

Jag tänkte ha på mig min Indy dress redan på jobbet eftersom det är julavslutning och allt. Sedan får nog P-O hämta upp mig på jobbet! Han har lovat att hämta William och Tilde på fritids så jag skall lägga fram deras finkläder och småbarnens.

Nu måste vi söva tre vildingar!!!




15 kommentarer:

  1. det kanske är p-o:s ex som brukar skriva de anonyma syrliga kommentarerna ... kanske det kanske ....

    SvaraRadera
  2. Tur att du har PO och alla härliga barnen. Tycker du gör ett jättejobb som får allt att gå ihop. Det var kul att få titta in i din välstädade garderob. Min är helt oorganiserad och ett totalt kaos just nu. Du var jättesöt i den rosa flanellkänningen som du hade igår. Hoppas att du får en skön kväll efter din jobbiga dag.

    SvaraRadera
  3. Schysst liten samling du har där ;) När det gäller din mamma så är det hon som ska skämmas, inte du! Ha en bra kväll. Kramar Linda

    SvaraRadera
  4. Oj, vilken dag! Hoppas det känns bättre snart. Och OJ vilken härlig garderob!! *kram*

    SvaraRadera
  5. Men usch.. hoppas din kväll blir lugn och att du kan släppa allt tungt som hänt för en stund.

    Jag håller med Linda ovanför.. det är inte din skam.. bär inte den bördan!

    Många kramar!

    SvaraRadera
  6. Vill bara krama om dig!

    *kram*

    SvaraRadera
  7. KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAM // Mia

    SvaraRadera
  8. Skickar en kram från mig oxå.

    Tabby

    SvaraRadera
  9. tråkigt att du ska behöva uppleva något sådant...förstår att du känner dig ledsen.
    Oj vad fint du har i din garderob, en massa fina kläder :-) jag längtar oxå efter mitt USA köp, jag köpte en likadan som du fast i en annan färg :-)
    En stor kram!

    SvaraRadera
  10. Mycket jobbigt på en gång! Men som några andra skrev, det är din mamma som ska skämmas inte du:(. Hoppas du får en fin avslutning i morgon på jobbet och sedan lite välbehövlig vila.

    Jag gillar din blogg jättemycket!

    Kramar Linda

    SvaraRadera
  11. Vilken ordning och samlin fiiint!! Skickar en storstor kram till dig efter dagens pärs...vännen du ska ej skämmas utan det är din mammma som ska tycker jag!!!!!
    Hoppas paketet dyker upp nu i denna tunga tillvaro som varit för dig ett litet ljus i mörkret, som kommer göra gott för en liten bit trasig själ!!!

    KRAAAAAAMAR I MASSOR FRÅN MIG TILL DIG

    SvaraRadera
  12. Det kändes så fel när jag gick från fritids idag, tyckte bara att vi pratade om mig, kände att jag skulle lyssnat mer på hur du har det.
    Tycker som de andra det är din mamma som ska skämmas.
    Kram

    SvaraRadera
  13. Usch vad tråkigt och helt tokigt av din mamma så kan man inte bara göra :( Skickar iallfall en bamse kram till dig & ett lycka till imorgon det blir säkert en super lyckad dag. Många kramar Julia

    SvaraRadera
  14. måste bara fråga vart har du köpt dina fina uggs, vill haGillar din blogg, fäljer den med spänning

    SvaraRadera
  15. Tack alla underbara människor för allt stöd!!!!
    Monica: Jag köpte mina på Country drams, lycka till!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails