Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Julklapps-shopping


















Heléna Bergström i en voile dress chocolate?



God kväll alla fina, trevliga bloggvänner!!!!!


Jag vill först säga att jag blir väldigt glad för alla positiva ord, tankar och komplimanger i kommentarsfältet, det värmer verkligen!!!


Jag har haft en urmysig eftermiddag och kväll hos pappa. Tvillingarna somnade till i bilen men fick bara sova en kortis, de var lite yrvakna till en början men piggnade till ganska snabbt! De var glada att se morfar och jag med! Vi åt mellis och vi fikade, vi pratade och barnen lekte och hade det hur bra som helst! Vi fixade lite med julklappar från honom också. Bland annat köpte vi varsitt regnställ till tvillingarna från Polarn o. Pyret, Leon fick byxor och jacka i blått, Li byxor och jacka i rött. Luca skall få det set Leon har nu på förskolan, det skall nog bli bra! Sedan blev det ett Puma-set till William, hoodtröja, byxor och t-shirt (hmmm, nu får jag verkligen hopas att Willeman inte läser bloggen, men jag tror faktiskt inte det). Sedan fick jag pengar till att köpa en svart spis till Luca, har sett ut en på Maxi!






Jag har lovat Berith att försöka sälja en del av de sockar som hon stickar i parti och minut. Jättefina garner, varma och go´a. Jag skall nog ta med mig några till jobbet imorgon och se om det finns intresse, annars har jag lovat att lägga ut dem på Tradera, det skadar ju inte att försöka! Jag har förresten haft på mig ett par på jobbet idag som går i svart, beige och brunt, toppen att ha i stövlar t ex!



Vi fick kvällsmat hos pappa också, barnen hjälpte honom att göra våffelsmet och grädda våfflor. Jag passade på att njuta i deras massagestol *lyx*.


Just nu har vi "Sommarpratarna" på i bakgrunden (och jag som lovat P-O att se det med honom, men nu kom jag hem mitt i). Helena Bergström har på sig en variant av den blusen jag haft idag. Den skiljer sig litegrann, vid ärmarna såg jag. Programmet spelades in i somras och den här blusen kom väl i slutet av oktober *funderar*. Jag kan tänka mig att kändisar har lite första tjing på kollektionen, eller vad tror ni? Man ser ju rätt ofta TV4-tjejerna i Odd Molly.




På vägen hen från pappa kom jag på att jag helt glömt bort att tanka i ivern att komma fram. Jag tror vi åkte på ångor sista kilometern. Jag vågade inte chansa utan svängde av vid en OKQ8 och slängde i ett par liter för att sedan tanka fullt vid närmaste Statoil. Pojkarna somnade i bilen men Li höll sig vaken. Dock verkar hon ha somnat i sin egen säng nu!




Jag skall läsa lite bloggar och kolla av lite saker innan jag skall knocka kudde för i kväll!


Kram på Er!







2 kommentarer:

  1. Kattis Ahlström och Helena Bergström har nästan alltid Mollysar........sponsrade?
    Lyckliga dom!*avundsjuk*

    SvaraRadera
  2. Grattis på bröllopsdagen!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails