Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Almost black!

God kväll bloggvänner :)
Det har varit en mörk dag. En sorgens dag. Fick reda på via Facebook att en pedagog på barnens förskola förlorat sin sambo i helgen. Tragiskt, onödigt och hjärtslitande. Jag är så ledsen för hennes skull, världens raraste tjej, fantastisk med barnen, en sådan pedagog som varje förskola behöver. Nu har hon drabbats av det värsta som kan hända en som människa, att förlora någon som står en riktigt nära. Vi har pratat ihop oss i Föräldrarådet och imorgon kommer en fin blombukett levereras hem till henne för att visa att vi känner med henne.
Ett fint hjärta till dig fina underbara Du, vi är många som tänker på Dig just nu!


Dagen har varit seg, men ändå inte så där deprimerande som söndagar lätt kan bli. Jag har haft mina tankar på annat håll, försökt vara närvarande med barnen. Så snabbt någon kan ryckas ifrån en.

På förmidadgen var vi till pulkabacken, gissa om de hade skoj! Åkte både bob och pulka, ensamma, med syskon, med oss föräldrar, med Emma. Grannarna var också med oss *trevligt*. Luca gav upp först, han frös nog om kinderna, han var alldeles knallröd. P-O gick hem med honom och började med lunchen, spaghetti och hans köttfärs. Jag gick hem en stund senare med Li. Gjorde mat till mig, quornfärs, bönor, bulgur och tärnad fetaost över. Helt okej.

Efter maten ringde jag och pratade med min kära pappa en lång stund. Tittade sedan på en film med Li. Li och Luca hjälpte mig i köket, gjorde hemmagjord pizza till middag. Det är inte ofta det, men en dag som denna när man ändå bara går hemma och skrotar. William tyckte den var urgod. Emma käkade med oss också *mys*.

Om en stund skall de stora bege sig ut i pulkabacken. P-O har rensat avloppet i badrummet, skönt för honom att bocka av på tråkighetslistan.

Jag försöker pigga upp mig lite genom att kika på alla fantastiska kläder som komma skall. En hel del i almost black faktiskt!

Crochet Grandmas coat

Suitheart minitank


Sockings

Imorgon är det en ny dag, det ser jag fram emot! Två korta dagar på jobbet och på onsdag lite julfirande med pappa, Berith och barnen. På kvällen skall jag nog griljera skinkan. På julafton blir det till att åka dit med småttingarna, min bror med fru kommer också. Vi behöver inte ha med oss någonting, det är lyx det!

På juldagen kommer Ludde och Lovisa, de äter inte så värst mycket på julbordet så jag skulle tro att P-O gör köttbullar, sedan blir det skinka, prinskorv och kanske en gratäng? Jag äter ju inte så mycket av det dignande julbordet precis, bättre att vi anpassar oss efter barnen. P-O får ju i alla fall rejält med julmat på själva julafton.

Ha det gott och ta hand om dig och de du håller kär!!!

Kramis




2 kommentarer:

  1. Åh nej vad tråkigt för henne det önskar man ingen samt nu i denna juletid!!! Jättefin bukett hon får kommer nog kännas skönt för henne att ni finns och tänker stöttar henne!!!
    Guuuud vad fina kläder jag älskar svart skulle inte tveka en sekund att köpa dessa kappan ursnygg!!
    Ha en bra kväll och skönt att ha en slappar mys dag kan man behöva!

    kramar

    SvaraRadera
  2. Usch så hemskt:-(
    Stackars familjen!
    Bra att ni visar ert stöd...

    Ja, det blir så mkt fint som kommer sen från odd molly så jag kan inte förstå hur man ska kunna välja något:-))

    Kram Mia

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails