Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Det blir aldrig som man tänkt sig...

Hallå i stugorna :)
Jag öppnade i morse och när jag varit på jobbet i en timme ringde P-O, Li hade kräkts i badkaret. Åh nej, inte idag av alla dagar. Vi fattade ett snabbt beslut, P-O skulle vara hemma med barnen på förmiddagen och jag skulle lösa av honom efter lunch eftersom jag slutade tidigt. Som tur var utvecklades det inte till något mer. Hon verkar ha rätt lätt för att kräkas och nu var det väl något som ville upp. Jag pratade med pappa och vi bestämde att om ingen annan blev dålig så skulle de komma ändå. Jag som vill ha kontroll mår ju uruselt innan jag VET. Men som sagt, vissa saker kan man inte på verka, inte alls.
Det var tokstressigt på jobbet, fyra borta ur arbetslaget, pust. Stressade hem och bytte av P-O. Jag sövde Luca och fixade sedan med alla Gangstar-plagg som hade kommit, slog in det som skulle vara julklappar. Li verkade pigg och glad och hade ätit jättebra lunch. Fick ett sms från Eva om att hon skulle hämta kläderna och att de skulle finnas på Smultrongården vid två. Det passade mig utmärkt i tiden. Lyfte över en sovande luca i bilen och efter att jag hämtat de stora somnade tvillingarna.
När vi kom ut till Smultrongården så fikade William, Tilde och Luca. Jag provade ett par Odd Molly jeans, premiär. Hmm, jag är ju lite nervös för det där med jeans, går man upp eller ner ett par kilo sitter de inte snyggt. Men jag blev helkär. Provade klänningen som jag hade bestämt mig för. Visst var den fin, men inte riktigt så fin som jag föreställt mig. Den rutiga tunikan var inte heller så som jag tänkt mig. Istället blev det jeansen och en jätterar blus, de kläderna skall jag visa imorgon på mig :).

Luca i nya tuffa jeansjackan från Gangstar (obs, fodrad)

Leon i nya hood:en från Gangstar, jeans från me&i, Li i hel outfit från Gangstar. Och en väska därifrån som hon blev jätteglad för!


Det här är min outfit som jag skall ha i kväll:
Indy dress i chocolate
Spoiler underdress i powder
Spoiler underskirt i rose
Strumpbyxor från H&M
Stövlar från Bianco


Tänkte ta med mig scarfen om det är kyligt i lokalen...






Nya inköpet
Alchemistry s/s i rouge (klarröd skulle jag vilja säga)



Och nya jeansen...Contour denim stretch
Nu skall jag fixa ordning lite här innan vi skall fara. Så för att sammanfatta dagen, orosfylld, stressig med en underbar avklopplingsstund på Smultrongården med HELT andra inköp än planerat :).
Kram på Er!!!









3 kommentarer:

  1. Det är alltid lika kul att se hur barnen ser ut i sina GANGSTAR-kläder! :)
    Ha det bra!
    Kram Kristin

    SvaraRadera
  2. Hoppas nu kvällen blir bra efter din oroliga dag.
    Vilka fina plagg du köpte! Jag har aldrig provat Molly-jeans, det får jag ta och ändra på!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Dina barn så söta och inte minder i de tuffa gangstar bra köp!! Alltid lika kul att komma ifrån affären med helt andra kläder än man tänkt sig hihi..ser iaf skitsnygga ut kul se dem på oxå den röda blusen verkligen jättefin jeansen med men svårt vill se dem på och med nåt upptill du kommer göra succe hihi..och ikväll med du ser jättefin ut kläderna kanon likså din man vilket snygg par!!! ha en underbar kväll det är ni värda njut och ro om varandra och ge massora av kärlek!!

    kramar

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails