Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Morden i Svt play!

God morgon!!!!

Måste ta och experimentera med lite färg nu när jag bytt bakgrund, tyvärr ser jag bara det "färdiga" resultatet när jag publicerar texten, nu när jag skriver är det vit bakgrund och mycket bredare mariginaler. Jag skulle önska att det fanns mer "word-funktioner" i blogger. T ex skulle jag vilja kunna flytta ner texten "Skrutteruttan goes Odd Molly". Nu sitter den mitt i ansiktet på mig ;). Är det någon som vet om det går och kan förklara det enkelt för mig?

Igår...hände de något mer igår? Vi funderade fram och tillbaka om vi skulle åka in med Leon, jag tyckte ändå att han var mest besvärad av hostan och i samband med den fick svårt att andas, där emellan tyckte jag att han lät "okej" i andningen. Han bad rätt ofta om sin astmamedicin under dagen. Det är verkligen befriande att han tar den så bra nu. Det var hemskt första åren att tvinga den där masken på honom och se honom drabbas av panik, det skär i ett modershjärta :(.

Vi var tillslut tvungna att tvinga i Leon alvedon och hostmedicin. Vad är det med mina barn? Varför avskyr de att ta medicin? Jag har försökt med allt, vi har blandat i läsk, i saft, vi har mutat, vi har bönat och bett, lockat. Till slut fick P-O molhålla honom och jag sprutade in i mungipan. Vilket för övrigt är värdelöst, han spottade och fräste och höll på att kräkas, det var medicinsörja överallt sedan. Suck! Han fick gå ner till Lovisa en stund och lugna ner sig efteråt. Kvar satt vi med det dåliga samvetet som sällskap..

Middagen igår blev riktigt lyckad, alla åt!!!!!!!Det är nog första gången jag ser Ludde äta upp allt på tallriken *kors i taket*. Li åt kyckling som en hel karl, Leon åt mest av spaghettin, Luca kyckling. Efter maten var jag ute och surfade lite, hittade serien "Morden" på svt play. Igår kväll hann jag gå igenom drygt tre avsnitt! Åh, vilken bra serie, det har ju krockat med Oskyldigt dömd på onsdagkvällarna. Härligt att ha några avsnitt kvar att se! Vi sövde barnen i vanlig tid, tyvärr somnade jag till och mådde lite kymigt när jag vaknade, men jag såg i alla fall ett avsnitt till.
Dagens outfit:
Lovely knit i cherry (storlek 1)
Light cotton embroidered i cherry (storlek 0)
Rosa baslinne från Gina Tricot
Jeanskjol från Gina Tricot
Beiga grovstickade strumpbyxor från H&M
Jacquard longsocks cherry
UGG i chocolate









Ha en bra dag! Själv skall jag iväg och jobba *trevligt*
Helénakramar




3 kommentarer:

  1. Mina barn har också varit superjobbiga att få i medicin, så jag vet precis vad du pratar om när du skriver att man får sådär dåligt samvete, usch vad hemsk man känner sig!

    SvaraRadera
  2. Jag skulle också önska lite fler wordfunktioner i blogger... Mitt tips är att ta en bild på dig där ditt ansikte är lite längre ner på bilden så att texten hamnar ovanför.
    Det där med midicin kan vara knepigt men våra är faktiskt ganska bra med det. Hannes, vår treåring är verkligen superduktig med att ta medicin i munnen men han avskyr suppar så nästa gång det blir aktuellt med inpren eller dylikt ska vi köpa flytande istället.
    Hoppas er lille kille mår bättre snart!!
    Håller med dig om förra inlägget också det som handlar om tonåringar och att vara ung tjej idag, helt fel signaler och allt kryper längre och lämgre ner i åldrarna så var det inte då jag växte upp vad jag kan minnas, inte stod det om olika sexställningar i alla fall. Skrämmande tycker jag, man blir ju vuxen så fort i alla fall men då man är tonåring längtar man och sedan, då det är för sent önskar man att man tog det lite lugnare i att växa upp...
    Kram Ina

    SvaraRadera
  3. Du är inte ensam om att ha barn som vägrar ta medicin mina hopplösa synd om dem när man måste ta till våld för att de ska bli bra. Vi har t om fått pecillintabletter till våran minsta när han var 1år det va störtomöjligt stackars honom och även oss!!! Skönt höra flera som har det jobbigt med detta samt även med maten!!!

    Kul att alla käkar då är man nöjd glad ibåde kropp och själ!!
    Fina du som alltid!!

    Kramar

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails