Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Lycklig Tilde :)

Hej på Er!
Idag har jag en lycklig dotter! I fredags frågade hon om vi inte kunde gå på stan i helgen, jag insåg ganska kvickt att idag skulle bli en bra dag! Dels för att jag ville fly fältet under dagens demolering av badrummet och dels för att vi inte hade något alls inplanerat! Jag kom på den smarta idén att höra med min pappa, han frågade mig nämligen häromdagen vad han skulle hitta på till Tilde som fyller 9 år den 13 januari (de reser till Thailand tror jag det var och är inte hemma då), vi gjorde upp att han skulle sätta in pengar på mitt konto så skulle Tilde själv få välja sina presenter. Ni kan ju tänka er vilken dröm för en 9-åring! Jag har påverkat henne lite grann, föreslagit saker som hon antingen ratat eller anammat. Hon hade redan innan en klar bild av VAD hon ville ha!
Här nedan är hennes inköp:

Från vänster: Svart baslinne från Gina Tricot, randig tröja från samma affär (och enligt henne skall man ha tröjan med "fjortissnodd", alltså knyta ihop lite av tröjan och sätta fast en hårsnodd :) till detta valde hon de benvita benvärmarna som ligger i mitten. Långt ner till vänster ligger en riktig Tilde-klänning, ljusgrå med massor av paljetter! Denna köptes på Kapp Ahl tillsammans med den vita stickade kjolen och de stentvättade jeansleggingsen. På H&M inhandlades UGG-kopiorna och de två strumpbyxorna. På Lindex den långa stickade lila koftan och det assnygga midjebältet hittade vi på vuxenavdelningen. Man får verkligen HUR mycket som helst för pengarna när man inte köper märken, det hade inte ens räckt till EN Molly-blus :o.
Nu leker Tilde, Emma och Moa affär med de nya kläderna, påsarna och kvittona! Jag kan säga att överlag gick det rätt bra, bortsett från ett tokutbrott av Leon på Kapp Ahl och ett från Luca på Lindex. Jag blir alldeles gråtfärdig och matt. På Stortorget övade man inför O helga Natt och både Charlotte Perrelli och Brolle var där, roligt att se dem! Vi åt mellis på Mc Donald´s och det var välbehövligt! Vid det laget var blodsockret vid fotknölarna.
På Polarn och Pyret köpte jag två vita skjortor och två jeansvästar till pojkarna, jag har gått och grunnat på de plaggen i över en vecka nu och jag ville verkligen ha det till dem! På Julafton skall de ha kläderna tillsammans med nya slipsarna och snyggbyxor. Li skall ha nya jeansklänningen från Gangstar med vita stumpbyxor till, de kommer bli såå fina!
Jag kikade in på Heaven, fina plagg men väldigt få i min storlek, tyvärr (eller kanske; som tur var ;)). En klänning var jag sugen på, men jag inväntar nog rean i såfall. Känns mycket trist att handla en känning till fullpris tre veckor före en eventuell rea!

Nu är vi hemma igen, Thomas och P-O har varit en vända till Vintrosa med bastuinredningen och nu håller de på och river igen, det ser ändå okej ut, bortsett från alla saker som nu står provisoriskt i tvättstugan.

Ha en bra kväll! Min kommer att bli låååång för Li har sovit och Luca sover sitt andra pass NU, suck, hade varit mysigt med lite vuxentid i kväll...



1 kommentar:

  1. Låter som en rolig men samtidigt jobbig dag. det är ganska slitigt att ha med små barn i affärer som kanske inte är så roade av att gå just i affärer. Jag beundrar dig som lyckas ro hem dag efter dag med alla era barn! Vi har två och jag vet inte om jag orkat fler men visst är det underbart med barn och ibland vacklar jag och tänker att det varit kul med ett till...:-)
    Kram Ina
    PS. vilka fina inköp, mycket fina kläder! Hon/ni har bra smak och det finns många fina kombomöjligheter i den klädhögen!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails