Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Får jag presentera...

...Contour denim stretch! Mina livs första Odd Molly jeans och vet ni, de kommer att bli favoriter!
Sköna, snygga, precis så tighta som jag vill ha dem! Sedan kunde man ju önska att den där APK-limpan som man har vid linningen skulle gå upp i rök, men eftersom jag inte kan trolla eller är dumdristig nog att försöka banta bort den så får jag helt enkelt göra "en Heléna", dvs köpa tight nedtill och sedan köpa något som är rymligt över magen och höfterna. Jga har lärt mig att man får framhäva det som är minst hemskt och dölja det man vill dölja.
På så sätt kan man lura folk ganska bra ;)
OBS, bilderna är klickbara om Du vill se dem i större version.
Dagens outfit:
Alchemistry s/s i rouge
Vitt brottarlinne från Gina Tricot
Contour denim stretch
Swedish Hasbeens





Åh vad jag älskar mina boots, de tillsammans med mina Vagabondstövlar måste vara de absolut bästa skoköpen NÅGONSIN.


Blusen är såå rar baktill, knytbanden har råsöm och det har även blusen nedtill, jag tycker det är charmigt, men jag vet att många inte gillar det på ett dyrt plagg (eller överhuvudtaget). Det hänger små mollydollars vid ändarna på knytbanden. Blomman på ryggen lyfter hela blusen tycker jag!


Jag tycker att det är trevligt med något under blusen, kanske skulle kunna passa med en spoiler, tror det skall komma en i lite nougatfärg till våren, den skall jag satsa på! Man ser på väldigt många produktbilder att det sticker fram något fint :). Till jeans tykte jag det passade med ett klassiskt baslinne. Måste bara slå ett slag för Gina Tricots linnen, mycket i deras sortiment är inget vidare kvalitetsmässigt, men linnena! Har ett tiotal och de ser likadana ut tvätt efter tvätt, både färg och passform håller, för ynka 99 kronor!


Jeansen över rumpan


Text på ena bakfickan: are my blue eyes


Ett litet "smycke" med texten Odd Molly hänger på framfickan


Voilá!
Storlek 0 på jeansen och 1 på blusen (hade velat ha en 0:a men Eva hade bara en vit blus i 0).
Igårkväll hade vi det jättebra! Maten var jättegod! Det var en svartrotsterrin till förrätt, de andra fick skaldjur och jag fick en liten paj till den. På borden stod någon slags tapenade med grovt bröd. Till huvudrätt var det potatiskaka och kycklingfilé, men jag fick ett typ av quornspett med en supergod paprikasås till!
Till efterrätt åt jag en pepparkaksmousse med lingongrädde. Jag körde hem så
P-O och Henrik kunde ta sig öl och snaps *trevligt*. Revyn var verkligen jättebra, rolig (skrattade så tårarna rann vid flera tillfällen, bland annat till en föäldraledig pappa som hade trillingar i en vagn där insatserna låg ovanför varandra, alltså en superhög vagn, på magen hade han tvillingar i bärsele. SÅÅÅ mycket igenkänning, som det där med egentid. Hur bra som helst!). Däremellan var det proffsiga sång och dansnummer. Kvällen var verkligen bara såå lyckad!!! Det hade gått bra hemma för pappa och Berit. Leon somnade sist, fem minuter innan vi kom hem vid elva. Jag fick plocka en del, hängde tvätt och satte på en ny maskin, startade diskmaskinen, kollade igenom lite roligt på nätet.
I morse var det sovmorgon, vi gick upp vid sju (rekord?). Tog rätt på torr tvätt, hängde en tvätt och satte på ytterligare en maskin. Tömde diskmaksinen och tappade upp ett bad till småtingarna. Nu är de rena och fina! Barnen har ätit frukost tillsammans och är klädda. Idag skall vi på 3-årskalas *roligt*.
Ha en bra lördag!!!!
Helénakramar









7 kommentarer:

  1. De sitter superfint på dig - förstår att du är nöjd!

    Ha en härlig helg!

    SvaraRadera
  2. Snyggt!
    Jeansen sitter skitbra på dig!
    Jag som inte köpte några när de hade massor med jeans på kosta Outlet och ångrade mig sen hela vägen hem!
    Jag tog strl 2 i 4 continent x-stitch..
    Jag är ganska smal upptill (fast större bröst) och bredare nertill så den ska nog sitta bra..
    ligger mellan 1 och 2 i allt utan min taradiddle där jag har 3..
    Kram, nu ska jag till stan och kolla in vår butik som säljer odd molly:-))

    SvaraRadera
  3. Supersnyggt, jeansen sitter som en smäck och blusen är så söt!! Älskar den röda färgen och blomman på ryggen!! Jag har inte heller något emot råa kanter tycker det är ganska snyggt och ger en lite ruffare känsla till det söta i blusen.
    Kanonsnyggt!!
    Förresten, förstod nu att ni inte firade bröllopsdagen igårkväll utan var på revy...
    Kram Ina

    SvaraRadera
  4. Jeansen sitter skitsnyggt. Snygg rumpa:)Jag blir så sugen på ett par. Blusen är jättefin.

    Ha en bra helg!
    Camilla

    SvaraRadera
  5. Åhh, vad snyggt kläderna sitter på dig, blir riktigt sugen själv på ett par Molly-jeans. Såg att du köpte storlek 0, vilken storlek brukar du ha på "vanliga" jeans? Tycker du att blusen var stor i storleken eller brukar du ha storlek 0 i överdelar? Ursäkta alla frågor men Mollyutbudet är skralt här i Uppsala... Tack för en härlig blogg, läser den varje dag!

    SvaraRadera
  6. Tack för alla fina komplimanger!!!
    Elisabeth: Jag har 26:32 på "vanliga" jeans. jag brukar ha 0 på de flesta överdelar, emn jag har några koftor i 1 och ett par klänningar i 1.

    SvaraRadera
  7. Jättfina jeans man måste se dem på för få en uppfattning verkligen supersnygga.Är själv kräsen på jeans ska sitta percis som på dig och blusen som jag sa gjord för dig kan nog bli fint med en spoiler under som hänger fram i nougat passar till bootsen oxå du är verkligen toppenfin i dessa kläder kul att du hittat ditt märke som gör sig så bra på dig!!! Rött inte min favvofärg men den är verkligen kanonfin!! Passar till jul och ha mörka typ svarta jeanstights men oxå till dessa superfinan jeans färgen är lovely!!! Kul med lyckad kväll det lever man länge på!!

    Kramar till dig

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails