Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Älskade fem :)

Hur lätt är det att ta kort på mig och barnen? Inte lätt alls. Bad Tildes kompis Moa ta kortet. På det första petar två barn i näsan *tjoho*. På det här kortet gör William kaninöron på Luca. Tur för honom att vi inte skulle använda det till något "speciellt". Småttingarna har överdelar från PO.P, Li och Luca har underdelar från samma märke, Leon har jeans från Nova Star.
William och Tilde är helklädda från Kapp Ahl.
(Kolla in julgranen, från att ha varit "enkel" i rött och silver är den nu prydd med barnens alster *hmmm*)


När klockan var tio i åtta kom jag på att jag kunde åka till Maxi direkt på morgonen, vi kände att det är bra om småttingarna får öppna något idag när storsyskonen får öppna massa julklappar. P-O föreslog att jag skulle handla något till dem. Bestämde mig för att vecko+julhandla samtidigt. Kanske att jag får komplettera något imorgon, men det kan jag leva med!



Det var knökfullt redan klockan 08:10. Skulle inte ha så mycket, mest lite saker till julbordet, massor av godis, snacks...Lite basprodukter och bröd. Jag kom hem några minuter före nio, P-O sopade för fullt och gick sedan till jobbet några minuter sen (William skulle passa småttingarna i skarven).



In och packa upp, fixa frukost till småttingarna, packa upp Tildes sovväska, starta en maskin. Moa och Tilde slog in julklapparna till de små. Sedan packade jag en stor pappaväska, dels de kläder de hade på sig när de kom till mig i fredags och sedan ytterkläder och stövlar. Ikväll skjutsar jag dem direkt till Micke så allt skall med, julklappar från barnen till släkt, julkort och inte glömma fritidsschemat. Gick ut med stora väskan + alla julklappar till bilen. Två påsar med saker till återvinningen. Har plockat, röjt, bäddat Williams säng. Aldrig tar det slut :(.

Nu varvar jag ner med kaffe, pepparkaka och julmusik a´la Adam Alsing (han har gjort en Spotifylista som är rätt okej!). När tvätt + disk är färdigt skall vi åka har jag tänkt!

Helénakramar

9 kommentarer:

  1. Ha nu en riktig god jul med god mat och dryck för det är du verkligen väl värd.

    Många julkramar från Majsan

    SvaraRadera
  2. Fina ni är:)!

    jadu, jag känner igen det där...tvätt, handla, plocka ,laga mat, städa, det tar aldrig slut,å då har jag "bara" 3 barn ,sambo och 2 katter, haha!
    Hopplöst, men det är farligt att sätta sig ner då känner man att man blir trött, lika bra hålla igång hela tiden:)

    God Jul!

    SvaraRadera
  3. Vad fina ni är och vilket "kul" kort att ha, synd att inte mannen är med, vilken familjebild.

    Skriv ut och sätt upp på väggen. =)

    SvaraRadera
  4. God Jul Heléna - hoppas du hinner landa lite i jul!

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Vilken fin bild:-)
    Säger som GI-Malin..Synd att inte mannen var med för det hade varit en perfekt familjebild:-)
    Hoppas att ni får en härlig jul,
    Kram Mia

    SvaraRadera
  6. Hoppas du får en underbar jul!

    Kramar!

    SvaraRadera
  7. Hej
    härligt kort
    Måste bara få fråga en sak utan att trampa på en öm tå, men dina stora barn kan dom inte plocka ur sina väskor själv, bädda etc, som sagt jag vill inte anmärka utan frågar bara lite snällt ;)
    God jul förresten

    SvaraRadera
  8. Så fina ni är! Önskar er en riktigt God Jul!
    kram

    SvaraRadera
  9. Beata: Jo, absolut kan de det, men jag som kontrollmänniska vill se till att det blir gjort, Tilde hade kompis här och jag behövde tvätta det som låg i, då blev det så. Skolväskorna vill jag gå igenom utifall det är viktiga papper i. De bäddar sina egna sängar sex dagar av sju, men den dagen de åker till pappa gör jag det, då skall den stå så i en vecka och då får den gärna vara extra fint bäddad :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails