Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Klick klick...

Hallå där :)
Satt här och kikade runt på lite olika siter och vips dök jag på denna kofta. När den kom i höstas tyckte jag att "den är fin". Sedan kom det så mycket annat som jag prioriterade högre. En dag insåg jag att "åh, jag vill verkligen ha den". Började söka med ljus och lykta efter den på nätet, kunde tänka mig både i rosa eller i powder.
Slut, finito, gone!
Har haft en efterlysning här i bloggen utan resultat, har ringt till butiker, slut!
Nu sprang jag alltså på den här på bluelawn. En butik jag aldrig handlat från förut. 40 % rabatt men 350 spänn i frakt *hutlöst*. Priset blir ändå cirka 1400-1450 och det är ju några hundralappar under fullpris, men framförallt, jag får en till slut! NU hoppas jag sannerligen att jag förstått det brittiska storleksystemet. Ni som kan, stämmer det att storlek 8 motsvarar storlek 0 (eller 34 om man översätter till andra storlekssystem)?


Nu väntar jag alltså på både en tunika och en kofta. Sedan blir det till att investera i vårens nyheter!
Har fixat lite här på morgonen, skalat potatis, skivat skinka, fryst in köttbullar och skinka. Sedan skall det dukas, skäras, stekas. Klockan 12:30 har vi tänkt att äta! Jag har tittat klart på Wallander-filmen också, mycket bra!
Har DU det bra?
Kramis

6 kommentarer:

  1. Storleken stämmer bra :-)

    Tabby

    SvaraRadera
  2. Grattis till ett überbra köp! Jag har två st (en i rosa och en i mörkblått) och myser runt i dem så ofta jag kan, både hemma och på jobbet! Stor JULKRAM till dig!

    SvaraRadera
  3. Åh, jag älskar mina Long Cardigans! Jag skulle lätt kunna tänka mig att ha en i varje färg... men nu får jag nog nöja mig med två stycken (en blå och en royal) ett tag. Men det kanske blir nån på nån rea någonstans :)

    God fortsättning1

    SvaraRadera
  4. Tjejer : Tack :)
    Bambi: Välkommen till min blogg :)

    SvaraRadera
  5. Hoppsan, jag har också klickat hem den idag i storlek 8, blev så glad när jag hittade den och dessutom med rea-pris! Hoppas nu bara att saldot stämmer, att den verkligen finns kvar...
    God fortsättning på julhelgen!

    SvaraRadera
  6. Dessa koftor är urhärliga och ett bra köp. Jag har en i powder och en rosa. Inte stickiga heller som jag hatar.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails