Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Gott Nytt År!!!!

Årets sista dag! Visst är det speciellt med Nyårsafton! Man lämnar något gammalt bakom sig, man har ambitioner (Nyårslöften?) att göra nästa år ännu bättre, man skall träna mer, gå ner några kilon, göra karriär, bli gravid, byta jobb, köpa hus. Inte vet jag. Men när man står där och summerar det gamla året är man glad om man lyckats med något av det man föresatte sig Nyårsaftonen året innan :). Jag är så trött på att aldrig uppfylla mina löften så därför ger jag inga längre. Men man kan ju önska. Jag önskar att jag finner motivation att börja träna ett par pass i veckan på P-O´s crosstrainer. Jag önskar att jag får bli gravid igen. De två sakerna önskar jag mig av 2010!

Gårdagen...Handlade först, nöjd och glad kom jag hem, packade upp och upptäckte att det var nya planer för Nyår igen. Trevliga planer men det innebar en ny handling. Den skall P-O utföra idag, med en mycket detaljerad inköpslista! Han skall åka när som helt nu och jag skall njuta av friden med en kopp kaffe (läs, barnstoj, bus och gnäll ;)).

Började jobba 10:30. Vi tog barnen med buss till Max och åt hamburgare *lovmys*. De var så glada och så duktiga! Buss tillbaka och bara mys hela eftermiddagen, spel, glass, dator, bus! Jag fick skjuts hem av den sista föräldern *snällt*.

Kom hem och plockade lite, packade upp pappaväskan, satte på en tvätt och dukade sedan. Skar grönsaker och åt de baguetter som jag handlat på morgonen. Lovisas kompis käkade också, William och Tilde hade ätit hos pappsen, men William tog sig en smörgås. Barnen var på okej humör, Tilde hade en kompis här och de roade de små en del, det innebar att jag kunde göra Bloggen igår om mitt Mollyår, den heter "Inspiration!!!" om du vill läsa! Det tog mig ganska lång tid eftersom jag skulle leta bilder, både på mig och efter produktbilderna. Dessutom måste man tänka baklänges eftersom man måste lägga in den bilden som man skall ha längst ner i texten först...Der är en nackdel med blogger, det går inte att flytta runt bilderna....
Det hoppas jag också av 2010, att min blogg skall fortsätta inspirerar, roa och uppmuntra just DIG!

Vi sövde barnen och när de äntligen somnat alla tre hade jag massor av tråksysslor kvar...disk, tvätt, plocka, smörja in, lyfta över. När jag var klar tog jag mig en macka och ett glas cola (light, jag VET, men jag vill inte dricka vanlig även om forskning säger motsatsen). Läste ikapp lite bloggar, satt på Familjeliv, Facebook. Tilde kom hem och vi pratade en stund. Nattade de stora och kröp till sängs.

Dagens outfit: Det är roligt att testa lite olika kombinationer och idag blev det så här:
4 continent x-stich i blossom på igen! (storlek 0)
Svart brottarlinne från JC
Bälte från ?
Spoiler underdress i rose (storlek 1)
Svarta heltäckande leggings från Gina Tricot
Knee length socks i dark pink
Stövlar från Vagabond









Med bälte i midjan blir det inte lika stor "tältvarning". Med svart lite tuffare och inte lika gulligt. Jag tycker om olika stilar. Lika gärna ett par slitna jeans, en svart skinnjacka och bikerstövlar som jag kan gå klädd i volanger, spetsar och rååååsa :)
Om en stund skall jag och mina fem åka upp till Garphyttan till Ylva, det är för kallt för pulka, fortfarande minus 23 här i Örebro. Men vi tar med oss korv och antingen steker vi inne eller skickar ut Niklas i kylan för att grilla *hihi*. Skall bli trevligt att träffa Ylva och barnen pratar ofta om Rasmus och Elin! Li är lite mosig, men feberfri och har inte kräkts mer sedan igår morse *skönt*.
Ha det gott! Jag lär väl återkomma med kvällens outfit!!!
Kramis




8 kommentarer:

  1. Gott Nytt År!
    Sitter här med kaffemuggen och läser för fullt. Inga mollykläder på min utan bara myskläder. Ska snart börja städa. Mannen och Tobias är och handlar, mat och raketer. Gabriel ska snart gå iväg till kompis.

    *KRAMAR*

    SvaraRadera
  2. Ha ett gott nytt år.

    Kram Tabby

    SvaraRadera
  3. Gott Nytt År!

    (Man kan flytta runt bilderna, genom att markera bilden, klippa ur och klistra in där du vill ha bilden)

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Hej igen! Väldigt fin kombination du fått ihop!
    Jag surfade väl runt och sökte på olika mollysidor i Närke och fick fram din, sen dess har jag följt den. Jättekul för jag kan ju åka till samma affärer som du och handla, än så länge äger jag 3 mollyisar men sucktar ju efter fler. Ett riktigt gott nytt år önskar jag dej och full fart fram mot 2010, och lycka till med dina önskningar för det kommande året!
    Helene Roth

    SvaraRadera
  5. Superfin årskavalkad med många fina Mollysar. Jag har hittat ditt meddelande in min inbox. Så kolla där igen vid tillfälle. Ha nu en riktigt härlig nyårsafton. Kram!

    SvaraRadera
  6. Tack för att du har en så härlig och underhållande blogg som jag vill läsa varje dag! Ser fram emot ett nytt och spännande Molly-år tillsammans med dig och andra Molly-bloggare. Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  7. Gott nytt år!! Vi ser fram emot ett fint Odd Molly år :0)

    ~Livet i byn

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails